EXCLUSIV Eurovision 2015 România: Motivul incredibil pentru care Voltaj participă la concurs VIDEO

eurovision_2015_romania_calin_goia_voltaj.jpg

eurovision 2015 romania goia voltaj
Călin Goia crede că piesa trupei Voltaj, "De la capăt", are șanse mari să câștige Eurovision 2015
Foto: Click!

Deși în 2003, când au participat prima dată la binecunoscuta competiție muzicală, au jurat că n-o s-o mai facă vreodată, băieții de la Voltaj au luat altă decizie. Piesa lor, “De la capăt”, a fost înscrisă la Eurovision 2015 România dintr-un alt motiv decât cel de a crește popularitatea trupei.

Deoarece trupa Voltaj este înscrisă în selecția națională pentru Eurovison 2015 România, Călin Goia a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că participarea în urmă cu 12 ani la acest concurs i-a lăsat un gust amar, drept pentru care a luat o decizie radicală: “După ce am participat la Eurovision, în 2003, am zis că nu mai mergem niciodată. Ăsta este gustul pe care ți-l lasă”.

Eurovision 2015 România: Voltaj cântă "De la capăt"

Cu toate că nu mai voia să participe, solistul formației Voltaj a mărturisit că trupa a revenit la gânduri mai bune legate de Eurovision 2015 România și și-a reconsiderat gestul pentru o cauză nobilă.

“Hotărârea noastră de a participa anul ăsta nu a fost legată de a fi noi mai sus sau mai jos ca formație, pentru că nu cred că ne va influența cariera în vreun fel acest Eurovision, fie că îl vom câștiga, fie că nu, dar pentru campania noastră „De la capăt” a fost un moment extrem de bun, un moment în care lumea e atentă la ce se întâmplă, la mesajul pe care-l transmiți... și atunci, pentru campanie este o relansare și nu vrem să ne oprim aici. Sperăm noi ca românii să aleagă cu sufletul, să ne trimită pe noi la Viena și să ajungă mesajul dincolo de graniță”, a declarat Călin Goia, în exclusivitate pentru Click!

Eurovision 2015 România: Piesa va avea o variantă în engleză

 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Formația Voltaj mizează la Eurovision 2015 România pe mesajul social al piesei "De la capăt"
  Foto: Cat Music
 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Dacă va câștiga Eurovision 2015 România, trupa Voltaj se gândește să particpe, la Viena, cu varianta în engleză a piesei
  Foto: Click!
 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Călin Goia crede că este foarte important faptul că piesa trupei Voltaj la Eurovision 2015 România are un mesaj social
  Foto: Click!
 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Piesa trupei Voltaj la Eurovision 2015 România este un mesaj de sprijin pentru copiii românilor plecați la muncă, în străinătate
  Foto: Click!
 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Călin Goia speră ca românii să aleagă cu sufletul la Eurovision 2015 România
  Foto: Click!
 • eurovision 2015 romania goia voltaj
  Înainte de Eurovision 2015 România, Voltaj a mai participat la selecția națională a concursului muzical în 2003
  Foto: Cat Music
 • Maximize

1/6

Pentru ca mesajul campaniei să fie înțeles și de străini, în cazul în care Voltaj va câștiga selecția națională Eurovision 2015 România, membrii trupei au lucrat la o variantă internațională a piesei “De la capăt”.

“Am făcut varianta în limba engleză, care se va lansa marți (3 martie, n.r.) pe Internet, tocmai ca oamenii de afară să înțeleagă mesajul campaniei foarte clar. Dacă vom concura în limba engleză sau română, în cazul în care vom câștiga, mă refer la Viena, vom vedea. Poate chiar vom face un sondaj pe pagina noastră de Facebook. Credem că șansa României la un loc mai bun crește având crește având și un mesaj social în spatele unei melodii frumoase”, a declarat încrezător Călin Goia.

Eurovision 2015 România: De ce ar trebui oamenii să voteze piesa trupei Voltaj în finală

Călin Goia este conștient de faptul că succesul piesei va ajuta formația Voltaj să adune mai multe voturi. Întrebat dacă contează la Eurovision 2015 România faptul că piesa este deja un hit, acesta s-a pronunțat: “Da și nu, depinde. ... Dar în principiu ar trebui să ajute”.

Cântărețul mizează pe mesajul social al piesei și crede că acest lucru este un avantaj la Eurovision 2015 România. “E foarte important mesajul acestei piese și campania din spatele piesei. Există piese bune la Eurovision, există voci bune, dar ce avem noi în plus este acest mesaj de sprijin pentru copiii și tinerii aflați în dificultate și de antidiscriminare față de românii plecați afară”, a mărturisit el pentru Click!

“Mulți sunt considerați hoți și leneși, dar nu este adevărat. Marea lor majoritate muncește din greu, tocmai pentru a asigura un trai decent copiilor lăsați acasă. E important să ducem acest mesaj și dincolo de graniță. Dacă veți vota cu sufletul și vă veți gândi la România, probabil că noi vom avea șansele cele mai mari. Și încă un lucru. Eu cred că acolo la Viena, în bătălia dintre țări, care are un mesaj social în spate va avea șanse mai multe să urce mai sus, spre locul unu, sperăm noi”, a încheiat Călin Goia.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1