Eurovision 2015: Voltaj, ţinute de mii de euro în finală

eurovision_2015_voltaj_tinute.jpg

eurovision 2015 voltaj tinute
Eurovision 2015: Ţinutele Voltaj ating şi 2.000 de euro
Foto: Getty

Voltaj a schimbat mai multe ţinute la repetiţii, până au decis ce să îmbrace la semifinala şi la finala Eurovision 2015, de la Viena, din Austria. Trupa a avut parte de ţinute create special pentru ei, de mai mulţi designeri români, iar costul pentru fiecare look a depăşit şi 2.000 de euro.

Toate hainele de scenă la Eurovision 2015 ale membrilor Voltaj au fost confecţionate de Florin Dobre, dar stilul şi desenele au fost semnate de Rodica Pucă, stilista TVR. Pantofii băieţilor au fost realizaţi de Mihaela Glăvan. Printre bijuteriile alese de Călin Goia s-au numărat câteva accesorii pe care solistul Voltaj le-a purtat pe post de papion, una dintre ele fiind în formă de cruce, alta în formă de romb.

Fiecare ţinută de scenă de la Eurovision 2015 valorează cel puţin 1.000 euro, pentru fiecare membru în parte, iar cele de la deschiderea concursului de duminică seara (17 mai), purtate de Voltaj pe covorul roşu costă peste 2000 euro de persoană.

“Am avut mai multe variante de accesorii şi ținute pentru Călin. Am schimbat câte ceva la fiecare repetiție, în așa fel încât să pot alege cea mai bună variant, care să-l pună în evidenţă. Iar Călin şi Voltaj au atras atenția tuturor! Am fost solicitată de mulți jurnaliști străini, pentru a le oferi detalii legate de conceptul stilistic al trupei”, a spus stilista TVR, Rodica Pucă.

Şi valizele pe care le-au avut membrii trupei Voltaj cu ei la plecarea la Eurovision 2015 au fost unele speciale: ele au fost realizate de Cătălin Botezatu pentru o cunoscută firmă şi sunt personalizate. În plus, firma a pus la dispoziţia trupei încă cinci geamantane, pe care Voltaj le-a folosit pe scenă pe post de recuzită. 

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, cu familiile la Viena

Deşi trupa Voltaj a plecat la Viena de pe 12 mai, familiile lor au sosit de abia săptămâna aceasta în capitala Austriei, pentru a-i susţine pe membrii la Eurovision 2015. Mai mult, trupa a suportat ea cheltuielile de deplasare. 

Adrian Enache a mers şi el marți (19 mai) la Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache. Interpretul a văzut, de la fața locului, prima semifinală a concursului Eurovision 2015. Adrian a fost alături de logodnica lui, Iuliana Marciuc, care este producător al show-ului Eurovision 2015 România, alături de Bogdan Ghițulescu. Adrian a revenit la București după semifinală, pentru că în weekend are concerte în țară. 

Eurovision 2015: Cu cine se luptă România în finală

Finala Eurovision 2015 va avea loc sâmbătă (23 mai), la Viena, unde vor urca pe scenă, în total, participanții a 27 de țări calificate. Astfel, Lituania, Irlanda, San Marino, Muntenegru, Malta, Norvegia, Portugalia, Cehia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Islanda, Suedia, Elveția, Cipru, Slovenia, Polonia, din a doua semifinală, împreună cu Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia și cele șapte țări calificate direct în finală, Austria, Australia, Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie vor fi adversarii României în finala Eurovision 2015.

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...

Citește și

  • eurovision 2015 finala voltaj concurs

    Eurovision 2015, semifinala 2. Ultimele 17 ţări înscrise în competiţia muzicală internaţională Eurovision 2015 îşi vor disputa în această seară un loc în marea finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai) la Viena. Cea de-a doua semifinală Eurovision 2015 va fi trasmisă în direct pe TVR 1, de la ora 22.00, dar poate fi urmărită şi pe Youtube, pe www.eurovision.tv. Click! îţi prezintă cele mai importante momente din cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, dar şi care sunt cele 10 ţări calificate în finală.

  • eurovision 2015 voltaj finala pariuri

    După ce au trecut de prima semifinală la Eurovision 2015, băieții de la Voltaj urmează să cânte în finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai). Casele de pariuri nu acordă trupei Voltaj mari șanse de calificare în primii 10 participanți în finală, chiar dacă aceasta a avut o prestație bună în prima semifinală.

  • eurovision 2015 finala

    Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix". După ce 33 de ţări s-au înfruntat în cele două semi-finale de marţi şi de joi, cele 20 de ţări de câştigătoare şi cele 7 ţări calificate automat se vor înfrunta sâmbătă în marea finală Eurovision.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1