Eurovision 2015: Voltaj, țineți piept la atâtea bombe sexy? FOTO

frontcxzc.jpg

Eurovision

Călin Goia, reprezentantul României la Eurovision 2015, are de înfruntat sâmbătă (23 mai) 26 de concurenţi. În plus, unele soliste sunt atât de sexy încât el se teme ca nu cumva frumuseţea lor să cântărească greu în ochii votanţilor.

S-a pregătit ca la carte, vocea e la cote maxime, iar costumul pe care îl îmbracă e de cea mai bună calitate. Călin Goia (solistul trupei Voltaj) are cam tot ce îi trebuie să se prezinte onorabil la marea finală Eurovision 2015 de sâmbătă (23 mai), de la Viena, eveniment care va fi transmis în direct, de la orele 22.00, de TVR 1.

Numai că a tras cu ochiul şi la rivali şi este conştient că îl aşteaptă o concurenţă puternică, voci de cinci stele, dar şi soliste frumoase de pică. Click! vă spune totul despre cele patru artiste sexy, care vor urca sâmbătă (23 mai) pe scenă.

Nina Sublatti (20 de ani), reprezentanta Geor­­­giei de anul acesta la Eurovision 2015, e nu numai o voce de luat în seamă, ci şi un chip angelic, ea câştigând bani frumoşi şi din modelling. În 2011, a ieşit învingătoare la competiţia „Georgia Idol”.

Şi Maria Elena Kyriakou  (31 de ani), reprezentanta Greciei, are în palmares un premiu important, fiind câştigătoarea concursului “Vocea Greciei” 2014). Cât o priveşte pe rusoaica Polina Gagarina (28 de ani), ea e de departe cea mai sexy concurentă, lăudându-se cu pictorialul incitant din  revista Maxim. Este şi actriţă, şi compozitoare. Iar Edurne (29 de ani), reprezentanta Spaniei, lucrează ca actriţă şi prezentatoare tv. Din 2010, superba femeie are o relaţie cu portarul echipei Manchester United, David De Gea ( 24 de ani).

Eurovision 2015: Ordinea în concurs

1. Slovenia- Maraaya- ”Here for you”
2. Franţa- Lisa Angel- ”N’oubliez pas”
3. Israel- Nadav Guedj- ”Golden Boy”
4. Estonia- Elina Born & Stig Rästa – ”Goodbye to Yesterday”
5. Anglia- Electro Velvet – ”Still In Love With You”
6. Armenia- Genealogy-”Face The Shadow”
7. Lituania- Monika Linkytė and Vaidas Baumila – ”This Time”
8. Serbia- Bojana Stamenov – ”Beauty never lies”
9. Norvegia-Mørland & Debrah Scarlett – ”A Monster Like Me”
10. Suedia- Måns Zelmerlöw- «Heroes»
11. Cipru- John Karayiannis- ”One Thing I should have done”
12. Australia- Guy Sebastian-”Tonight Again”
13. Belgia- Loic Nottet- ”Rhyrm Inside”
14. Austria- The Makemakes- ”I Am Yours”
15. Grecia- Maria Elena Kyriakou- One last breath”
16. Muntenegru- Knez- ”Adio”
17. Germania- Ann Sophie- ”Black smoke”
18. Polonia- Monika Kuszynska- ”In the name of love”
19. Letonia- Aminata- ”Love Injected”
20. România- Voltaj- ”De la capăt”
21. Spania- Edurne- ” I can’t be there with all of you”
22. Ungaria- Boogie- ”Wars for Nothing ”
23. Georgia- Nina Sublatti- ”Warrior”
24. Azerbaidjan- Elnur Huseynov- ”Hour of the Wolf”
25. Rusia- Polina Gagarina- ”A Million Voices”
26. Albania- Elhaida Dani- ”I’m Alive”
27. Italia- Il Volo- ”Grande Amore”

Eurovision 2015: Călin Goia s-a ținut vineri (22 mai) de glumiţe

Vineri (22 mai), cu o zi înainte de marea finală, organizatorii grandiosului eveniment au adunat la sală toți concurenții din cele 27 de țări, pentru repetiția generală. Totul a decurs șnur, fără nervi sau incidente. Și Călin a fost mulțumit de show-ul său și i-a îndemnat pe românii de pretutindeni să-l voteze astăzi, la numărul de telefon care va fi anunțat sâmbătă, în cadrul galei. Pentru că Eurovisionul a atras turiști din întreaga lume, pe străzile Vienei peste 3.000 de poliţişti asigură ordinea. Au fost acreditați 2.000 de ziarişti. Travestitul Conchita Wurst, “Femeia cu barbă”, câștigătorul de anul trecut, a fost asaltat de fani, pentru autografe, fiind desemnat cea mai populară vedetă.

 

Eurovision 2015: Primele zvonuri despre posibilii învingători

Vineri a avut loc repetiţia generală pentru finala Eurovision 2015 ce va avea loc sâmbătă (23 mai). Emoţiile sunt tot mai mari şi întreagul continent vrea să ştie cine va fi ţara câştigătoare. Deja există zvonuri despre cine va învinge.

Reporterii Click! sunt peste tot, iar finala Eurovision 2015 de la Viena nu le-a scăpat. La centrul de presă creat de către organizatori pentru jurnaliştii aflaţi la eveniment, au început să circule zvonuri privind eventualii câştigători. Se pare că italienii de la Il Volo vor fi învingători. Aceştia sunt şi preferaţii ziariştilor. Potrivit analiştilor, Italia are puterea financiară de a organiza concursul anul viitor, în cazul în care reprezentanţii săi vor aduce trofeul la Roma.

 

Loading...

Citește și