Eurovision 2015: Voltaj a plecat luni la Viena cu 12 valize uriașe

14-vedete-voltajas.jpg

 Călin Goia  şi Adi Cristescu
Toţi membrii trupei, în frunte cu Călin Goia şi Adi Cristescu (stânga), aveau bagaj personalizat

Mult a fost, puţin a mai rămas. Cu emoţii şi speranţe, trupa Voltaj a plecat ieri la Viena, unde va reprezenta România la concursul Eurovision 2015. Băieţii au umplut aeroportul cu bagajele lor, 12 valize uriaşe, de parcă ar fi plecat în armată.

Voltaj, cu liderul Călin Goia (39 de ani) în frunte, a decolat ieri de pe aeroportul Otopeni, spre Austria. Cei 5 artişti români aveau câte două valize de fiecare, toate personalizate cu numele lor, în care au burduşit haine şi obiecte necesare. Tot ieri, la plecare, am avut parte şi de o surpriză: Andrei Leonte (25 de ani), primul câştigător “X-Factor”, a fost şi el cooptat în trupa Voltaj, întrucât fiecare formaţie care va intra în concurs la Viena are dreptul să urce pe scenă cu un „echipaj” de 6 persoane. Şi, pentru a nu face notă discordantă, Leonte şi-a luat şi el tot două geamantane pentru voiajul în capitala Austriei.

Eurovision 2015: Primul câştigător “X-Factor”, în echipa Voltaj

”Suntem pregătiţi, am repetat mult, am pus la punct toate detaliile, mai sunt cele necunoscute nouă, cele legate de scenotehnică, de show, de care se ocupă cei de la Viena. Noi am trimis ideile noastre, dar ei le pun în practică. În rest, noi, împreună cu Andrei Leonte, a şasea voce, suntem foarte încrezători. Ne ducem să fim mai sus de locul 2. Mesajul piesei  «De la capăt» a ajuns, deja, dincolo de graniţe. Sunt piese cu puţine mesaje, cel mai puternic e al nostru”, ne-a declarat Călin. Voltaj va urca pe scenă în semifinala din data de 19 mai, iar dacă vor trece de acest hop îi vom vedea în finala din 23 mai. 

14-vedete-detaliu-pe-numedf.jpg

detaliu
geanta personalizata
Loading...
 
 

Citește și

  • Câştigă pe o parte, dar pierd pe alta! Băieţii de la Voltaj ratează o sumă frumuşică din cauza participării la Eurovision 2015, căci au fost nevoiţi să-şi anuleze 6 concerte. Ei au declinat toate ofertele primite în intervalul 11-24 mai, iar „paguba” trece de 40.000 €.

  • eurovision 2015 voltaj

    Eurovision 2015. Pregătirile pentru marele show din capitala austriacă sunt în toi, iar producătorii promit experienţe de neuitat, la care vor contribui scena impresionantă şi spectacolul de lumini.

  • eurovision 2015 voltaj

    Trupa Voltaj, care va reprezentat România la Eurovision 2015, a plecat luni la Viena, unde se va ţine a 60-a ediţia a concursului. Înainte de plecare, formaţia a ţinut o conferinţă de presă la Aeroportul Henri Coandă, unde a povestit că vor intra direct în pâine când vor ajunge în Austria.