Eurovision 2015: Voltaj în finală! Reacția lui Călin Goia

voltaj_eurovision_semifinala_1.jpg

eurovision 2015 voltaj semifinala 1
Eurovision 2015, Voltaj: Călin Goia emoționat după calificarea în finală
Foto: Getty

Marți seară, 19 mai, la Eurovision 2015, Voltaj a calificat România în finala concursului. La aflarea veștii, băieții de la Voltaj s-au bucurat, iar reacția lui Călin Goia a fost filmată și publicată pe pagina Eurovision România de pe o rețea socială.

După ce au văzut rezultatele din prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a sărbătorit în culise, iar Călin Goia a fost filmat anunțându-i pe români că s-au calificat și mulțumindu-le pentru că i-au votat. Călin este fericit și emoționat, iar în a doua parte a videoclipului se fâstâcește puțin și își pierde cuvintele. Totuși, acesta își revine imediat și reușește  să îi anunțe pe români că o vor lua „de la capăt” sâmbătă, în finala concursului.

Eurovision 2015: Voltaj la conferința de presă a finaliștilor

Imediat după sfârșitul primei semifinale, a fost organizată o conferință de presă cu finaliștii, unde participanții au avut ocazia să își împărtășească emoțiile cu presa.

Datorită faptului că, la Eurovision 2015, Voltaj s-a calificat în finală, membrii trupei au participat la conferința de presă a jurnaliștilor, unde au fost întrebați cum se simt și care este mesajul lor pentru următoarele generații ale României. „Suntem foarte fericiți. Vă mulțumim că ne-ați votat, înseamnă că mesajul nostru v-a atins inimile. Acum mesajul nostru va merge în finală. Am doi fii – soția și fiii mei sunt aici. Suntem foarte fericiți că tradiția României de a fi în finală va continua”, au spus băieții la conferința de presă.

Trebuie să fim cu copii noștri atunci când cresc. Problema asta trebuie rezolvată imediat, și facem parte din Europa. Este nemaipomenit faptul că putem transmite acest mesaj în toată lumea”, au adăugat membrii trupei Voltaj.

Eurovision 2015, Voltaj: cum au cântat în prima semfinală

La Eurovision 2015, Voltaj s-a calificat în finală cu melodia „De La Capăt”/„All Over Again”, pe care trupa a interpretat-o impecabil pe scenă. Vocea lui Călin Goia a răsunat în toată sala, iar pe marile ecrane au fost difuzate imagini din videoclip, în special cu Ionuț, protagonistul. La început, melodia a fost cântată în limba română, iar de la jumătatea ei, Călin Goia a început să cânte versurile în engleză, pentru a putea fi înțelese de toți. La sfârșitul prestației, Călin a transmis mesajul „Don`t leave your children behind”, în traducere „Nu vă lăsați copiii în urmă”, aceasta fiind și ideea centrală a melodiei.

Finala Eurovision 2015 va avea loc sâmbătă, unde Voltaj va cânta în cea de-a doua parte a finalei.

Loading...
 
 

Citește și