Eurovision 2015: Voltaj, copleșită de emoții. Cum s-au descurcat pe scenă

voltaj_eurovision_cantec.jpg

voltaj eurovision
Voltaj s-a calificat în finala de sâmbătă a Eurovision 2015, unde o va lua "De la capăt"
Foto: AP

România poate răsufla ușurată. Călin Goia (39 de ani) a făcut o figură bună în prima semifinală de la Eurovision 2015. Solistul trupei Voltaj a fost foarte emoționat, ceea ce s-a simțit și în glas, dar a reușit să cânte piesa „De la capăt” la fel de bine ca la repetițiile finale, acolo unde au acordat note cei din juriul de specialitate.

Călin Goia și colegii săi din Voltaj au urcat pe scenă cu numărul 15. Ei au cântat în jur de 23.00, ora României. Înainte de a urca pe scenă, Călin Goia și colegii săi erau foarte optimiști, cu zâmbetul pe buze. Pe scenă, cu toții au oferit ce-au avut mai bun, iar solistul a reușit să-și controleze vocea în pofida emoțiilor extrem de puternice.

Voltaj a interpretat melodia „De la capăt” în limba română, doar refrenul fiind cântat în limba engleză, astfel încât mesajul lor să fie înțeles de cât mai mulți fani ai competiției internaționale.   

Urmărește cum s-a descurcat trupa Voltaj în semifinala Eurovision de marţi, 19 mai

Eurovision 2015: Voltaj poate fi votată din toată lumea, dar nu din Rmânia

eurovision_2015_voltaj_votare.jpg

Eurovision 2015 Voltaj Romania Viena
Eurovision 2015: Voltaj și-a anunțat fanii cum poate fi votată România în prima semifinală
foto: arhiva personală

Update: liniile de votare au fost închise la 23.40 ora României. Voltaj s-a calificat în finală

Loading...
 
 

Citește și

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision 2015, care va avea loc în această seară la Viena. 16 ţări vor participa în această seară, din care doar 10 vor merge mai departe în finala de sâmbătă (23 mai). Rămâneţi pe Click.ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1. Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, iar România s-a calificat în finala de sâmbătă (23 mai).

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 voltaj

  Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

 • Eurovision 2015 Semifinala 1 concurs

  Trupa Voltaj va cânta marți seară, 19 mai, pe scena Eurovision 2015, Semifinala 1, care are loc la Viena. Ceremonia de deschidere a celebrului concursul se difuzează în direct astăzi, de la ora 22.00, la TVR.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

 • trupa voltaj

  Emoţii mari marţi (19 mai), de la ora 22.00, pentru băieţii de la Voltaj, reprezentanţii României la Eurovision 2015. Ei vor afla dacă piesa lor, “De la capăt”, va trece de semifinală. În plus, sunt tare necăjiţi, căci, în comparaţie cu ceilalţi concurenţi, spectacolul lor nu e pus la punct în detaliu.

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015 a ajuns la momentul primei semifinale (marți, 19 mai), cea în care participă și România. Am studiat cotele de la casele de pariuri, pentru a vedea cu ce șanse este cotată trupa Voltaj pentru a se califica în finala de sâmbătă (23 mai), dar și care sunt celelalte favorite.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1