EUROVISION 2015: Voltaj, cel mai ruşinos punctaj! Călin Goia e supărat foc pe românii din diaspora pentru clasarea de pe locul 15

goia-12-vedete-474008016_guliver_getty_images.jpg

Călin Goia
Călin Goia e supărat foc pe românii din diaspora că nu l-au votat la marea finală Eurovision, de sâmbătă, de la Viena.
Foto: Photoland / Wenn/ Guliver / Getty images / AP

Călin Goia (40 de ani) a sperat să prindă un loc pe podium la finala Eurovision de sâmbătă, de la Viena, însă abia a reuşit să împuşte un loc 15, din 27. Cu cele 35 de puncte amărâte obţinute, el se clasează acum pe primul loc în topul celor mai slabe performanţe ale artiştilor noştri din ultimii 10 ani. De supărare, cântăreţul nici că a mai vrut să-şi serbeze ziua, deşi schimbase prefixul.

Piesa ”De la capăt” a  trupei Voltaj  nu a impresionat votanţii celor 40 de ţări, aşa că băieţii abia au reuşit să adune, cu chiu, cu vai, 35 de puncte (12  de la Republica Moldova, câte 5 de la Israel, Spania şi Belgia, 4 de la Portugalia, 2 de la Danemarca şi câte un punct  de la Cypru şi Ungaria).

clasament-eurovision-2015.jpg

Clasament Eurovision 2015
Clasament Eurovision 2015
Foto: Photoland / Wenn/ Guliver / Getty images / AP

Diaspora română din Italia nu a pus mâna pe telefon, astfel că i-a lăsat pe artiştii noştri cu ochii-n soare, mai exact pe locul 15, din 27. Călin nu se aştepta să rămână fără această susţinere, aşa că, sâmbătă, imediat după grandiosul eveniment, nici că i-a mai ars să-şi serbeze schimbarea prefixului (n.r-ieri a împlinit 40 de ani). Reporterii Click!, prezenţi în sala Wiener Stadthalle, plină ochi, cu 10.000 de spectatori, au remarcat că nu mulţi s-au înghesuit să ne aplaude trupa, semn că mesajul social, despre tristeţea copiilor rămaşi singuri după ce părinţii le-au plecat la muncă, în străinătate, nu a sensibilizat: “Sunt supărat, show-ul nostru nu a fost aşa cum am fi vrut. Nici că mi-a ars să-mi serbez ziua de naştere”, ne-a spus el, cu tristeţe-n glas. După spectacol, artistul s-a grăbit să ajungă în camera de hotel. Nici măcar Andreea, soţia lui Călin, şi nici cei doi copii ai lor, Petru şi Tudor, nu au reuşit să-i mai aline supărarea. Totuşi, Iuliana Marciuc, membră a delegaţiei României la Viena, a găsit un mod inedit de-ai smulge sărbătoritului un zâmbet. Aseară, la întoarcea în ţară, în timp ce el îşi prindea în avion centura de siguranţă, Marciuc l-a rugat pe pilot să-i  ureze “La mulţi ani!”, la microfon. Finala de infarct şi-a desemnat câştigătorii: Suedia s-a clasat pe primul loc, Rusia pe cel secund, iar Italia a prins şi ea podiumul. Câţiva fani suedezi înflăcăraţi au făcut duminică dimineaţă iureş, la  K+K Hotel Maria Theresia, din Viena, unde a fost cazat şi reporterul Click!.

Conchita, luată cu salvarea după show

conchita-12-vedete-474533652_foto-guliver-getty-imeges_3.jpg

Conchita Wurst
Conchita Wurst
Foto: Guliver/Getty Images

Travestitul Conchita Wurst, câştigătorul de anul trecut al Eurovisionului, a fost invitat sâmbătă  de organizatori pe marea scenă, pentru a susţine un minirecital, să ofere grandiosul trofeu, dar şi să dialogheze cu finaliştii, astfel că, la final, a fost la un pas de leşin. A fost nevoie de intervenţia medicilor, căci a suferit, din cauza emoţiilor, o cădere de calciu. Apropiaţii lui susţin că nu mâncase mai nimic în ziua cu pricina.

Click! spune

punctaj-romania-in-10-ani.jpg

Punctaj România 2015
Punctaj România 2015

Locul 15 l-a demoralizat pe Călin Goia, el mărturisindu-le prietenilor că nu mai vrea să participe la acest concurs. Asta în condițiile în care trupa Voltaj a făcut mari sacrificii financiare pentru a reprezenta România la Eurovision. Băieții au renunțat la concerte de peste 40.000 de euro, în ultima lună, pentru pregătiri și repetiții. Călin susține însă că a fost o experiență care îi va folosi în concertele lui.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1