Eurovision 2015: "Voltaj a cântat fără greşeală!" Analiza lui Mihai Trăistariu

mihai-traistariu.jpg

mihai traistariu
Mihai Trăistariu
foto: arhiva personală

Aşa cum era şi firesc au apărut deja primele ecouri după prestaţia trupei Voltaj la Eurovision 2015, semifinala 1, de marţi seara (19 mai). Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în 2006 la competiţia internaţională şi a obţinut locul patru în marea finală, a analizat prestaţiile artistice ale celor 16 ţări care au urcat pe scena de la Viena şi a făcut un top al artiştilor preferaţi.

Mihai Trăistariu nu putea rata prima semifinală Eurovision 2015. Artistul care a reprezentat România în 2006 la competiţia muzicală a analizat toată seara de marţi (19 mai) prestaţiile celor 16 ţări pe scena de la Viena. Nu i-au plăcut Ungaria şi Danemarca pe care le-a catalogat ca fiind unele dintre cele mai slabe prestaţii ale serii, în schimb Suedia, Spania, Australia, Italia şi Rusia sunt ţări pe care Mihai Trăistariu le vede cu mari şanse de a câştiga concursul. 

Eurovision 2015 - Voltaj: "Trebuie să le mulţumim românilor din diasporă"

"Piesa Moldovei a fost mult mai interesantă decât multe altele însă ... GEOGRAFIA şi-a spus din nou cuvântul. Îmi pare rău pentru ei ... Plus că moldovenii nu-s cu milioanele împrăştiaţi prin lume ... aşa cum sunt românii ! 
Armenia: Hm ... Îmi vine să rad ! Le pusesem pe foaie zero puncte ! Deci ... din nou ... ruşii ăştia ...
Belgia: super interesant. Le-am pus 8 puncte.
Olanda: Da la mine. N-a fost să fie

Finlanda: Am citit undeva că toţi membrii trupei suferă de diverse boli. Inedită combinaţie. Care, însă n-a prins.
Grecia: piesă pe tipar vechi, dar cântată foarte bine de o voce puternică. Păcat că tipa n-are deloc vibrato. În felul ăsta ... toate sunetele n-au fost decât un urlet ! Dar un urlet care s-a potrivit.
Estonia: deşi el n-are voe deloc iar ea are voce super, refrenul mi s-a părut, de departe, cel mai de radio în seară asta ! Nu m-ar miră deloc să câştige marea finală! E, totuşi, concurs de creaţie!
Macedonia: băiatul ăla a început aşa bine, vocea e trăsnet însă s-a pierdut pe drum şi a tras nişte falsuri de ... pfff ... Păcat ! De aia cred că a şi pierdut top 10 ! Cu tot blocul lor balcanic ...
Serbia: nu m-a spart, dar nici nu m-a deranjat ceva. Însă de trecut au trecut CLAR datorită vecinilor 

Ungaria: slăbuţ anul asta. În anii trecuţi erau mai interesanţi. Au trecut printr-un noroc.
Belarus: le-am dat 1 punct. Deci nu mi-au zis mare lucru ...
Rusia: Super. Refren, voce beton, decor. Top 3 în finala mare. ( şi cum are 12 ţări vorbitoare de limba rusă, care vor vota şi îi vor da 12 puncte ... să nu va mire dacă o să câştige ! )
Danemarca: slab rău anul ăsta.
Albania: Elhaida Dani a câştigat marele premiu la Concursul organizat de mine: Liga Campionilor - Concurs Internaţional de Muzică Pop în 2012. Anul trecut a câştigat Vocea Italiei, iar acum iat-o reprezentându-şi ţară la Eurovision Song Contest. Bravo ei. Deşi piesa e un amalgam de ... urlete. Mda ... a demonstrat pentru a mia oară că are o super voce ! Dar piesa ... Hm ...
România: Voltaj a cântat fără greşeală. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe!

Georgia: ce să zic ? Cruela a trecut mai departe. Tot un urlet şi ea. În fine, are destule ţări vorbitoare de limba rusă care au votat-o. Că ruşii aşa fac - se susţin fără drept de apel.
Favoritele mele până acum sunt aşa :
1. Suedia
2. Spania
3. Australia
4. Italia
5. Rusia", a scris Mihai Trăistariu pe reţeaua de socializare.

Elena Cârstea a comentat semifinala de Eurovision pe Facebook, iar la un moment dat a izbucnit: "Mă duc să-mi tai venele"

Eurovision 2015: Trupa Voltaj a cântat penultima pe scena de la Viena

Concursul Eurovision 2015, semifinala 1, a putut fi urmărit de telespectatori în direct pe postul televiziunii române (TVR). Competiția a fost deschisă de cei din Republica Moldova, apoi au urcat pe scenă reprezentanții celorlalte țări - Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România și Georgia. Trupa Voltaj a fost penultima care a cântat pe scenă, iar Călin Goia și colegii săi au fost copleșiți de emoții. 

Eurovision 2015: Care sunt ţările calificate în finală

După ce s-au calculat voturile publicului și notele juriilor de specialitate, au fost anunțați cei zece calificați în finală:

Albania,
Armenia,
Rusia,
România,
Ungaria,
Grecia,
Estonia,
Georgia,
Serbia și
Belgia. 

Țările au fost anunțate în ordine aleatorie, pentru a nu infuența în niciun fel, așadar numerotarea de mai sus nu are nici o importanță pentru finala de sâmbătă (23 mai).  

Eurovision va continua joi (21 mai), cu a doua semifinală, când vor concura Norvegia, Irlanda, Cehia, Lituania, San Marino, Malta, Portugalia, Muntenegru, Elveţia, Azerbaidjan, Slovenia, Letonia, Polonia, Islanda, Israel, Cipru şi Suedia.

Eurovison 2015: Ţările care s-au calificat automat în marea finală sunt:

Australia,

Austria,
Franța,
Germania,
Italia,
Spania și
Marea Britanie.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • eurovision 2015 voltaj elena carstea

  Marți, 19 mai, la prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a obținut punctajul necesar pentru a califica România în finală. Cântăreața Elena Cârstea așteptat cu nerăbdare concursul și a urmărit prima semifinală, iar pe pagina ei personală de pe o rețea socială a făcut câteva declarații cu privire la participanți.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 este o ediție aniversară, concursul împlinind 60 de ani de existență. În acest timp au fost dărâmate o mulțime de recorduri pe care le trecem în revistă împreună. Până acum au participat peste 1.400 de cântece la această competiție.

 • Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini andrei leonte x-factor voltaj

  Bucurie mare în rândul susţinătorilor trupei Voltaj la Eurovision 2015! Băieţii noştri s-au calificat, marţi seara (19 mai) în finala de sâmbătă (23 mai). Formaţia, a cărei lider, este solistul Călin Goia, a avut emoţii mari când a urcat pe scenă, dar şi în culise tensiunea a atins cote maxime. Andrei Leonte, primul câştigător X-Factor, a stat cu sufletul la gură toată seara, iar în momentul când Voltaj a fost invitată să cânte i-a susţinut din culise pe reprezentanţii României.

 • eurovision 2015

  Regulamentul Eurovision 2015 permite 7 țări calificate direct în finală. Este o premieră deoarece niciodată în istoria concursului nu au fost calificate atât de multe țări direct în finală. Există și un motiv special pentru care a fost acceptată această situație, pe care vi-l dezvăluim pe parcursul acestui articol.

 • de ce participa australia eurovision 2015

  Premieră absolută la Eurovision 2015: Australia va avea un reprezentant direct în marea finală de la Viena. Dacă vă întrebați de ce participă Australia la Eurovision 2015, motivul este tematica din acest an a concursului dar și popularitatea foarte mare pe care o are concursul în statul-continent.

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision 2015, care va avea loc în această seară la Viena. 16 ţări vor participa în această seară, din care doar 10 vor merge mai departe în finala de sâmbătă (23 mai). Rămâneţi pe Click.ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1. Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, iar România s-a calificat în finala de sâmbătă (23 mai).

 • adrian enache iuliana marciuc eurovision

  Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 debutează în seara asta cu prima semifinală. Vedeți toate imaginile inedite din culise care nu s-au difuzat la TV. Urmărim tot ce postează concurenții pe site-urile de socializare și vă arătăm tot ce este mai interesant.

 • Satul Eurovision din Rathausplatz viena

  Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 voltaj

  Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

 • voltaj eurovision

  Trupa Voltaj reprezintă România la Eurovision 2015. Primul hop este marţi (19 mai), când se desfăşoară semifinala 1, de la ora 22.00, în direct la TVR 1. Click! îţi spune tot ce nu ştiai despre Călin Goia şi colegii săi.

 • Eurovision 2015 Semifinala 1 concurs

  Trupa Voltaj va cânta marți seară, 19 mai, pe scena Eurovision 2015, Semifinala 1, care are loc la Viena. Ceremonia de deschidere a celebrului concursul se difuzează în direct astăzi, de la ora 22.00, la TVR.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

 • eurovision 2015 semifinala 1

  Eurovision 2015, semifinala 1, este transmisă în direct la TVR 1, marţi seară (19 mai), începând cu ora 22.00 (ora României). Juriul de specialitate a ales deja piesele favorite, însă nimic nu e stabilit definitiv pentru finală. Urmează votul publicului, prin apel telefonic sau sms.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1