Eurovision 2015: Viena, un oraș în sărbătoare. Primele imagini de la repetiţia generală

eurovision_2015_intrarea_la_sala.jpg

eurovision 2015
Eurovision 2015: Poliţiştii s-a concentrat în zona în care sălii unde se desfăşoară finala
Foto: Tatiana Solomon

Săptămâna dedicată concursului Eurovision 2015 se apropie de sfârșit, dar deja lesne de bănuit că evenimentul este un succes pentru Viena. Sărbătoarea cântecului european pare să fi cuprins pe toată lumea, localnici și vizitatori.

Organizarea Eurovision 2015 a fost o misiune de amploare. Se vede la fiecare pas prin Viena: peste 3.000 de poliţişti asigură ordinea pe străzi şi circa 2.000 de ziarişti acreditaţi (cu vreo 300 mai mulţi decât estimarea iniţială) mişună pretutindeni în căutare de subiecte.

Reporterii Click! au surprins în imagini agitaţia din capitala Austriei, care va avea un profit de peste 11,5 milioane de euro după aceste zile.

Eurovision: Imagini exclusive de la repetiţiile generale desfăşurate vineri

Concurenţii şi prezentatorii împreună cu întreaga echipă de producţie au avut parte de o după-amiază de vineri foarte agitată. Fiecare concurent a urcat pe scenă pentru o repetiţie generală. Chiar dacă a fost un eveniment fără o importanţă în ierarhia concursului, publicul a avut acces şi şi-a încurajat favoriţii.

Eurovision 2015 repetiţiile generale: Slovenia

Maraaya cu piesa "Here For You" au ridicat publicul prezent la repetiţiile de vineri (22 mai) în picioare.

Eurovision 2015: Conchita Wurst, cea mai populară persoană

conchita.jpg

conchita
Conchita, în timpul repetiţiilor generale de vineri
Foto Click!

Vedeta ediţiei din acest an a concursului muzical este Conchita Wurst. „Femeia cu barbă” atrage cel mai mare interes din partea publicului şi a presei. Potrivit organizatorilor, fanii Eurovision 2015 au făcut cele mai multe fotografii cu Conchita, astfel încât a fost desemnată cea mai populară persoană la această ediţie. Ţinutele pe care le-a purtat vineari la repetiţiile generale i-au dat bătăi de cap Conchitei. Aceasta a mărturisit reporterilor CLick! aflaţi în culise că abia mai reuşeşte să meargă din cauza pantofilor foarte incomozi pe care îi poartă. "Este foarte greu să fii femeie", a mărturist Conchita în exclusivitate pentru Click!.

Eurovision 2015: Vineri, repetiţia generală

Acum, că cei 27 de finalişti se cunosc, organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru finala de sâmbătă seară. Vineri (22 mai), începând cu ora 14.00, a avut loc repetiţia generală, spectacolul fiind extraordinar.

Conchita Wurst a urcat pe scenă, iar Click.ro vă prezintă imaginile.

 

conchita_wurst_eurovision_repetitie_ap.jpg

conchita wurst eurovision
Eurovision 2015: Conchita Wurst a urcat pe scenă la repetiţia generală pentru finala de sâmbătă (23 mai)
Foto: AP

sala_eurovision.jpg

eurovision sala
Eurovision 2015: Aşa arată sala în care se desfăşoară finala Eurovision
Foto: Tatiana Solomon

Eurovision 2015: Iată în ce ordine vor urca finaliștii pe scenă

1. Slovenia
2. Franța
3. Israel
4. Estonia
5. Marea Britanie
6. Armenia
7. Lituania
8. Serbia
9. Norvegia
10. Suedia
11. Cipru
12. Australia
13. Belgia
14. Austria
15. Grecia
16. Muntenegru
17. Germania
18. Polonia
19. Letonia
20. România
21. Spania
22. Ungaria
23. Georgia
24. Azerbaijan
25. Rusia
26. Albania
27. Italia

Eurovision 2015: Voluntari din toată Europa la concurs

La buna desfăşurare a Eurovisionului din acest an contribuie peste 700 de voluntari, veniţi de peste tot continentul. Organizatorii au primit circa 1.400 de solicitări, dar numai jumătate au fost acceptate. Cei mai mulţi vin din Germania, dar şi din Rusia, Marea Britanie, Franţa, Spania, Olanda şi România.

De asemenea, au fost create 150 de locuri de muncă pe durata concursului Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Voltaj intră în concurs cu numărul 20

Reprezentanţii României la Eurovision 2015 concurează sâmbătă seară cu numărul 20. Băieţii din Voltaj au publicat pe Facebook mai multe imagini cu îndemn la vot, folosind un joc de cuvinte: „VoLtează20”.

volteaza_20.jpg

volteaza 20 voltaj eurovision
Eurovision 2015: Voltaj concurează în finală având pe Facebook tag-ul "VoLtează20"
Foto: arhiva personală

Telespectatorii îşi pot exprima opţiunea în seara concursului prin intermediul unui apel telefonic sau al unui sms, după terminarea prestaţiilor reprezentanţilor celor 27 de ţări calificate în finală. Concurenţii pot fi votaţi doar de telespectatori din afara ţării de origine.

 

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...

Citește și

 • Regizorul Cătălin Bugean (foto stânga) si Călin Goia

  Călin Goia, solistul trupei Voltaj, se confruntă numai cu belele la Viena. În loc să se concentreze pe finala de sâmbătă a Eurovision 2015, când are de înfruntat voci puternice, el s-a trezit lăsat cu ochii în soare de regizorul Cătălin Bugean, responsabil cu momentul artistic al românilor. Cei doi s-au certat din cauza decorului şi a luminilor.

 • eurovision 2015 voltaj tinute

  Voltaj a schimbat mai multe ţinute la repetiţii, până au decis ce să îmbrace la semifinala şi la finala Eurovision 2015, de la Viena, din Austria. Trupa a avut parte de ţinute create special pentru ei, de mai mulţi designeri români, iar costul pentru fiecare look a depăşit şi 2.000 de euro.

 • eurovision 2015 analiza mihai traistariu

  Mihai Trăistariu (38 de ani) a urmărit cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, care s-a desfășurat joi seară (21 mai), și a analizat performanțele participanților la concurs. Acesta și-a spus părerea într-un mesaj publicat pe pagina lui de pe o rețea socială.

 • eurovision 2015 finala

  Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix". După ce 33 de ţări s-au înfruntat în cele două semi-finale de marţi şi de joi, cele 20 de ţări de câştigătoare şi cele 7 ţări calificate automat se vor înfrunta sâmbătă în marea finală Eurovision.

 • eurovision 2015 finala voltaj concurs

  Eurovision 2015, semifinala 2. Ultimele 17 ţări înscrise în competiţia muzicală internaţională Eurovision 2015 îşi vor disputa în această seară un loc în marea finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai) la Viena. Cea de-a doua semifinală Eurovision 2015 va fi trasmisă în direct pe TVR 1, de la ora 22.00, dar poate fi urmărită şi pe Youtube, pe www.eurovision.tv. Click! îţi prezintă cele mai importante momente din cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, dar şi care sunt cele 10 ţări calificate în finală.

 • eurovision 2015 austria conchita wurst

  Concursul european Eurovision 2015 este şi o afacere pentru Austria, ţara organizatoare, care are astfel noi locuri de muncă, dar şi de câştigat sume fabuloase de bani. Austria ar putea câştiga peste 11,5 milioane de euro în urma acestui eveniment, confrom estimărilor oficiale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1