Eurovision 2015: Totul despre puştiul care ne-a rupt inima în clipul Voltaj! Cine este băieţelul cu ochi atât de trişti EXCLUSIV

14-vedete-3-col-foto-xzvfsdgf2.jpg

Răzvan Schinteie
Răzvan Schinteie a fost actor principal în scurtmetrajul “Calea Dunării”

Ne-a smuls o lacrimă cu povestea tristă pe care o spune în videoclipul piesei “De la capăt”, cu care Voltaj ne reprezintă anul acesta la Eurovision 2015. V-aţi întrebat cine este băieţelul cu ochi atât de trişti? Click! îţi spune, în premieră, povestea lui.

Celebritatea puştiului Răzvan Schinteie (12 ani) începe odată cu scurtmetrajul “Calea Dunării”, regizat de Sabin Dorohoi şi lansat în 2013, cu mult înainte ca Voltaj să ştie că va reprezenta România la Eurovision 2015. Puştiul, originar din Reşiţa (Caraş Severin), a fost actorul principal şi interpreta rolul lui Ionuţ, un băieţel abandonat de părinţi în grija bunicului, pentru ca ei să plece la muncă în străinătate.

De altfel, imagini emoţionante din acest scurtmetraj, filmat în zona Cazanele Dunării, sunt folosite şi de Voltaj în videoclipul piesei “De la capăt”, care a fost aleasă pentru a participa la concursul Eurovision 2015.

Tocmai de aceea, puştiul cu ochi trişti se află acum la Viena, alături de artiştii noştri, dar şi de părinţii săi. Din fericire, Răzvan sau Ionuţ, aşa cum i se mai spune datorită rolului din film, nu este crescut doar de bunici, avându-i aproape pe cei care i-au dat viaţă.

Băieţelul, care ne-a emoţionat profund în videoclip, este elev în clasa a VI-a, la Şcoala Generală nr. 7 din Reşiţa, şi moşteneşte pasiunea pentru maşini a tatălui său, care lucrează ca şofer de tir. Răzvan a venit la Viena să-i ţină pumnii lui Călin Goia şi celorlalţi artişti de la Voltaj, aceştia intrând aseară penultimii în concurs, în prima semifinală Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Voltaj s-a duelat marţi seară cu finlandezii cu handicap mintal

Ai noştri s-au luptat marţi (19 mai), în prima semifinală Eurovision 2015, cu reprezentanţii ţărilor Republica Moldova, Armenia, Belgia, Olanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, Georgia şi Finlanda. Aceasta din urmă e reprezentată de trupa punk Pertti Kurikan Nimipäivät, formată din patru bărbaţi care suferă de handicap mintal şi care se bucură de o susţinere uriaşă. Din cele 16 semifinaliste, doar 10 vor ajunge în marea finală din data de 23 mai.

14-vedete-3-col-foto-1cxdfas.jpg

Micuţul Răzvan Călin Goia
Micuţul Răzvan, emoţionat alături de Călin Goia, la Eurovision

14-vedete-2-col-finlanda-ap822055669032.jpg

Trupa Pertti Kurikan  Nimipäivät
Trupa Pertti Kurikan Nimipäivät se bucură de o mare susţinere

Eurovision 2015: România cântă în prima semifinală

Concursul Eurovision 2015 va începe, marți (19 mai). Membrii trupei Voltaj, care reprezintă la Eurovision 2015 România, vor cânta, în prima semifinală, melodia „De la capăt”, alături de concurenții țărilor Republica Moldova, Armenia, Danemarca, Belgia, Olanda, Estonia, Ungaria, Rusia, Finlanda, Grecia, Georgia, Serbia și Macedonia. Băieții de la Voltaj vor cânta penultimii, înaintea concurenților Georgiei.

Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediție a concursului, difuzat prima dată la 1956. Acesta va fi difuzat în direct de TVR, joi (21 mai), prima semifinală, și sâmbătă (23 mai), a doua semifinală.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1