Eurovision 2015, Semifinala 2: Care sunt ţările ce vor concura în această seară

eurovision-2015-semifinala-2.jpg

eurovision 2015 semifinala 2
Eurovision 2015, semifinala 2: Au loc ultimele repetiţii înainte de începerea concursului
Foto: eurovision.tv

Pentru membrii trupei Voltaj, aceste zile sunt de relaxare și socializare, în așteptarea Finalei Eurovision 2015. Eurovision 2015, semifinala 2, va fi transmis în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro.

Joi (21 mai) este rândul concurenților Eurovision 2015 din cea de-a doua semifinală să aibă emoții.  Azerbaijan, Cipru, Cehia, Elveția, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovenia și Suedia sunt țările care intră astă seară în concurs. În afară de locuitorii acestor țări, votează în această semifinală și fanii Eurovision 2015 din Germania, Italia, Marea Britanie și Australia. Doar 10 din cei 17 concurenți vor merge mai departe, în Finala Eurovision 2015, de sâmbătă (23 mai).

Eurovision 2015, Semifinala 2: reprezentanţii şi melodiile ţărilor participante

1. Lituana – Monika şi Linkytė and Vaidas Baumila – „This Time“

2. Irlanda – Molly Sterling – „Playing With Numbers“

3. San Marino - Anita Simoncini & Michele Perniola –„Chain of Lights“

4. Muntenegru –Knez –„Adio“

5. Malta –Amber –„Warrior“

6. Norvegia - Mørland & Debrah Scarlett – „A Monster Like Me“

7. Portugalia – Leonor Andrade – „Há Um Mar Que Nos Separa“

8. Cehia - Marta Jandová and Václav Noid Bárta – „Hope Never Dies“

9. Israel – Nadav Guedji – „Golden Boy“

10. Letonia – Aminata – „Love Injected“

11. Azerbaidjan – Elnur Huseynov – „Hour of The Wolf“

12. Islanda – Maria Olafs – „Unbroken“

13. Suedia - Måns Zelmerlöw – „Heroes“

14. Elveţia - Mélanie René – „Time to Shine“

15. Cipru – John Karayiannis – „One Thing I Should Have Done“

16. Slovenia – Maraaya – „Here For You“

17. Polonia - Monika Kuszyńska - „In the Name Of Love“

Eurovision 2015, Semifinala 2: Cum îşi petrec timpul membrii trupei Voltaj, la Viena

Pentru că emoțiile competiției s-au mai risipit după calificarea în Finala Eurovision 2015, reprezentanții României s-au relaxat, miercuri (20 mai), alături de familiile lor, în Prater, unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții europene. Alături de ei, a fost și Ionuț, cel care a dat chip mesajului piesei și campaniei „De la capăt”.

Joi (21 mai), trupa Voltaj cântă pentru fanii Eurovision 2015, în piața din fața Primăriei Vienei, la Eurovision Village, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet.

trupa-voltaj.jpg

Eurovision 2015: Voltaj aşteaptă finala de sâmbătă (23 mai)
Foto: eurovision.tv

După amiază, membrii delegației noastre se întâlnesc cu românii din Austria la standul ICR de la cinematograful Urania din Viena.

Telespectatorii TVR vor vor fi în continuare alături de ei, urmărind Agenda Eurovision 2015. Emisiunea ce însoțește pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Eurovision 2015: Voltaj duce România în finală

România, reprezentată de trupa Voltaj, a trecut în finala Eurovision 2015, după exprimarea voturilor publicului şi ale juriului de specialitate. Astfel, Voltaj a trecut mai departe alături de Albania, Armenia, Rusia, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia şi Belgia.

Loading...

Citește și

  • eurovision 2015 semifinala 2 calificare

    Joi (21 mai) se va desfășura competiția muzicală Eurovision 2015, semifinala 2. Pe scena de la Viena, vor urca alți concurenți, din 17 țări, însă numai zece dintre aceștia se vor putea califica în finala de sâmbătă (23 mai).

  • trupa voltaj

    Victoria trupei Voltaj în semifinala Eurovision 2015 a încăierat artiştii români pe internet. Dana Dorian, director al Companiei de Artişti şi antrenor la talent-show-urile TV, susţine că "s-a falsat în draci". Afirmaţia l-a deranjat pe Cristi Nistor, fost concurent la "Vocea României", care a explodat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1