Eurovision 2015 România: Cum sărbătoresc victoria băieții de la Voltaj FOTO/VIDEO

eurovision_romania_2015.jpg

eurovision 2015 romania finala voltaj
Eurovision 2015 România: băieții de la Voltaj au cântat impecabil în semifinala de la Viena
Foto: Arhivă personală

După ce a trecut de semifinala din 19 mai, fericiți, artiștii și-au luat copiii de mână și i-au dus la celebrul parc de distracții Prater, din Viena. Învingătorii de la Eurovision 2015 România, după se s-au calificat în marea finală a concursului, care va avea loc în 23 mai, băieții de la Voltaj au dorit să aibă parte de câteva momente de relaxare totală.

Eurovision 2015 România a ales trupa Voltaj să reprezinte țara noastră la Viena. Artiștii au trecut cu brio, aseară, de prima semifinală a evenimentului muzical de amploare. A doua zi după ce au evoluat impecabil pe scenă, impresionând publicul până la lacrimi cu piesa lor, “De la capăt”, componenții trupei românești au vrut să se distreze. Zis și făcut. Artiștii au publicat, pe Facebook, o fotografie în care sunt surprinși alături de copiii lor, chiar în fața parcului de distracții "Prater", din Viena, loc unde vin zilnic mii de turiști, atrași de frumusețea locului. “Astăzi ne distrăm in familie”, au scris băieții de la Voltaj, fericiți, pe rețeaua de socializare.

Eurovision 2015 România: Voltaj concurează, dar se și distrează

eurovision 2015 romania

eurovision 2015 romania finala voltaj
Eurovision 2015 România: Voltaj are parte și de relaxare, în Austria
Foto: Arhivă personală

 

"Prater" este un mare parc public aflat în Capitala Austriei. Locul este amenajat pe un vechi teren de vânătoare, deschis publicului de împăratul austriac Iosif al II-lea. Vânătoarea s-a practicat în Prater până în anul 192O, iar, de atunci, turiștii vizitează acest loc în număr tot mai mare.

Eurovision 2015 România: Călin Goia a emoționat publicul de la Viena cu piesa "De La Capăt”

 

La Eurovision 2015 România, Voltaj s-a calificat în finală cu melodia „De La Capăt”/„All Over Again”, pe care trupa a interpretat-o impecabil pe scenă. Vocea lui Călin Goia a răsunat în toată sala, iar pe marile ecrane au fost difuzate imagini din videoclip, în special cu Ionuț, protagonistul. La început, melodia a fost cântată în limba română, iar de la jumătatea ei, Călin Goia a început să cânte versurile în engleză, pentru a putea fi înțelese de toți. La sfârșitul prestației, Călin a transmis mesajul „Don`t leave your children behind”, în traducere „Nu vă lăsați copiii în urmă”, aceasta fiind și ideea centrală a melodiei.

Finala Eurovision 2015 va avea loc sâmbătă, 23 mai, unde Voltaj va cânta în cea de-a doua parte a serii.

Loading...

Citește și

  • mihai traistariu

    Aşa cum era şi firesc au apărut deja primele ecouri după prestaţia trupei Voltaj la Eurovision 2015, semifinala 1, de marţi seara (19 mai). Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în 2006 la competiţia internaţională şi a obţinut locul patru în marea finală, a analizat prestaţiile artistice ale celor 16 ţări care au urcat pe scena de la Viena şi a făcut un top al artiştilor preferaţi.

  • eurovision 2015 voltaj elena carstea

    Marți, 19 mai, la prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a obținut punctajul necesar pentru a califica România în finală. Cântăreața Elena Cârstea așteptat cu nerăbdare concursul și a urmărit prima semifinală, iar pe pagina ei personală de pe o rețea socială a făcut câteva declarații cu privire la participanți.