Eurovision 2015 - România are șanse mici de calificare în finală. Care sunt principalele favorite

eurovision_2015_voltaj.jpg

eurovision 2015 voltaj
Voltaj este cotată cu a 8-a șansă la calificare în prima semifinală Eurovision 2015
foto: eurovision.tv

Eurovision 2015 a ajuns la momentul primei semifinale (marți, 19 mai), cea în care participă și România. Am studiat cotele de la casele de pariuri, pentru a vedea cu ce șanse este cotată trupa Voltaj pentru a se califica în finala de sâmbătă (23 mai), dar și care sunt celelalte favorite.

Eurovision 2015 debutează în această seară (19 mai), cu prima semifinală a concursului, etapă în care va urca pe scenă și reprezentanta României, trupa Voltaj, cu piesa „De la capăt”.

Țara noastră va intra peultima în concurs, cu numărul 15. În ultimele zile, după ce jurnaliștii și specialiștii au vizionat repetițiile concurenților, cotele lor la casele de pariuri au fost modificate.

Eurovision 2015 - Care sunt șansele ca România să se califice în finală

Încă de la înființarea sistemului cu două semifinale, România a reușit de fiecare dată să ne bucure cu prezențe în toate finalele Eurovision. Dacă înainte ca trupa să ajungă în Austria pentru repetițiile oficiale, casele de pariuri clasau Voltaj în primele 5 favorite la calificare din prima semifinală, datele problemei s-au schimbat în ultima perioadă.

În acest moment, la Eurovision 2015, trupa Voltaj este cotată la casele de pariuri cu șansa a 8-a de calificare în finală. Mai exact, din cele 16 reprezentații pe care le vom vedea în această seară, doar 10 vor trece mai departe, iar România nu stă bine în preferințe, fapt ce ar putea să ne dea ceva emoții.

Eurovision 2015, Prima Semifinală - Favorite la casele de pariuri

Clasamentul complet al favoriților, așa cum sunt văzuți de către casele de pariuri, pe care le putem lua în serios deoarece au consultat specialiști înainte de a emite cotele, este următorul:

Eurovision 2015 - favorita 1: Rusia

Rusia este favorita primei semifinale de la Eurovision 2015. Solista Polina Gagarina este printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015, iar piesa cu care se prezintă în concurs se numește 'A million voices'.

Eurovision 2015 - favorita 2: Estonia

Pe locul 2 între favoritele din prima semifinală de la Eurovision 2015 se află Elina Born și Stig Rasta, cuplul care reprezintă Estonia. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Facebook, după ce solista, o elevă pe atunci, a postat pe internet un filmuleț în care ea interpreta o piesă. Acum, cei doi vor cânta în concurs melodia intitulată „Goodbye to Yesterday”.

Eurovision 2015 - favorita 3: Georgia

Nina Sublatti este una dintre cele mai sexy cântărețe de la Eurovision 2015 și este favorita numărul 3 în opinia caselor de pariuri, pentru a se califica din prima semifinală. Ea reprezintă Georgia și este o „Războinică” după cum spune și numele piesei sale.

Eurovision 2015 - favorita 4: Belgia

Belgia se prezintă la Eurovision 2015, în prima semifinală cu piesa „Rhythm Inside”, interpretată de către Loic Nottet, un tânăr cu mare succes la publicul feminin. Deocamdată el este favoritul numărul 4 pentru semifinala 1 de la Eurovision 2015.

Eurovision 2015 - favorita 5: Grecia

 

Grecia a obișnuit pe toată lumea să trimită cele mai frumoase cântărețe, dar și cele mai talentate. După ce Helena Paparizou a câștigat Eurovisionul, Grecia pare să păstreze aceeași rețetă. În acest an Maria Elena Kyriakou este favorita cu numărul 5 pentru calificare din semifinala 1.

Eurovision 2015 - favorita 6: Albania

Albania este favorita numărul 6 în prima semifinală Eurovision 2015, având șanse mai mari, cel puțin teoretice, să se califice în finală decât România. Elhaida Dani intră în concurs cu piesa „I''m Alive” pe care avem toate șansele să o auzim și sâmbătă pe scena finalei.

Eurovision 2015 - favorita 7: Finlanda

Și Finlanda merge pe o rețetă asemănătoare în fiecare an, trimițând o trupă rock. Favoriții cu numărul 7 pentru calificare din semifinala numărul 1 Eurovision 2015 sunt finlandezii de la Pertti Kurikan Nimipaivat, care cântă o piesă hard rock numită „Aina mun pitaa”.

Eurovision 2015 - favorita 8: România

România este din păcate doar a 8-a în clasamentele caselor de pariuri. Ba mai mult, piesa noastră a fost criticată zilele aceastea în presa britanică. Cu toate astea, ne rămâne doar să sperăm că nu vor exista prea multe emoții și că Voltaj va fi una dintre cele 10 reprezentante ce se califică în finala Eurovision 2015.

Eurovision 2015 - favorita 9: Armenia

Deși vine cu o piesa în limba engleză, reprezentanta Armeniei pare a avea chiar mai puține șanse de calificare ca România. Este a 9-a din punctul de vedere al caselor de pariuri și tremură serios pentru calificarea între primele 10 ale primei semifinale Eurovision 2015.

Eurovision 2015 - favorita 10: Belarus

Uzari si Maimuna reprezintă Belarus la Eurovision 2015 și se pot considera norocoși dacă vor prinde la limită un loc în marea finală de sâmbătă, deoarece ei sunt cotați cu șansa a 10-a.

Loading...
 
 

Citește și

 • eurovision 2015 voltaj

  Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

 • Eurovision 2015 romania

  Mai sunt cinci luni până la finala Eurovision 2015, dar biletele s-au pus deja în vânzare.

 • Satul Eurovision din Rathausplatz viena

  Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1