Eurovision 2015: Reprezentanţii Italiei şi Austriei, asaltaţi de homosexuali

concert-eurovillage-1.jpg

eurovision 2015 austria
Eurovision 2015. Concurenţii din partea Austriei au fost luaţi pe sus de homosexuali
Foto: eurovision.tv

Concursul Eurovision 2015 se apropie de final. Concurenţii celor 27 de ţări care se vor duela sâmbătă (23 mai) sunt pe ultima sută de metri cu repetiţiile. Însă aceştia nu au fost feriţi de incidente. Cei mai asaltaţi concurenţi de la Eurovision 2015 au fost reprezentanţii Italiei şi Austriei, care au primit numeroase propuneri din partea homosexualilor.

Agitaţie mare înaintea marei finale Eurovision 2015 de la Viena. Cei 27 de finalişti s-au pregătit intens pentru seara de sâmbătă (23 mai). De asemenea, şi organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru finala Eurovision 2015. Vineri (22 mai), începând cu ora 14.00, a avut loc repetiţia generală, iar spectacolul se anunţă a fiind unul extraordinar.

Eurovision 2015. Concurenţii Italiei şi Austriei, propuneri din partea gay-ilor

Cei mai cotaţi concurenţi de la Eurovision 2015 au fost cei trei tenori de la Il Volo, Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble, care speră să aducă trofeul Eurovision 2015 în Italia cu piesa "Grande Amore". Ei au primit numeroase avansuri de la bărbaţi. Nici băieţii din ţara gazdă a Eurovision 2015 nu au scăpat de homosexuali.

eurovision-2015-reprezentantii-austriei.jpg

Eurovision 2015: Ei sunt trupa The Makemakes şi reprezintă Austria
Foto: eurovision.tv

Tipii din trupa The Makemakes au făcut furori la ultimele repetiţii generale înainte de finală. Anul acesta, Austria îi trimite în lupta de sâmbătă pe cei trei băieţi, care vor încânta publicul cu piesa "I Am Yours".

Eurovision 2015. Conchita Wurst, vedeta Austriei

Vedeta ediţiei din acest an a concursului muzical este Conchita Wurst. „Femeia cu barbă” atrage cel mai mare interes din partea publicului şi a presei. Potrivit organizatorilor, fanii Eurovision 2015 au făcut cele mai multe fotografii cu Conchita, astfel încât a fost desemnată cea mai populară persoană la această ediţie. Ţinutele pe care le-a purtat vineri la repetiţiile generale Eurovision 2015 i-au dat bătăi de cap Conchitei. Aceasta a mărturisit reporterilor CLick! aflaţi în culise că abia mai reuşeşte să meargă din cauza pantofilor foarte incomozi pe care îi poartă. "Este foarte greu să fii femeie", a mărturist Conchita în exclusivitate pentru Click!.

Eurovision 2015. Unii concurenţi au fost răpuşi de oboseală

Repetiţiile generale şi-au spus cuvântul pentru unii concurenţi de la Eurovision 2015. Trupa Voltaj a mers la culcare, deoarece membrii trupei au declarat că sunt foarte obosiţi, din cauza stresului de care au avut parte în ultima săptămână. Oboseala nu i-a ocolit nici pe alţi concurenţi. Reprezentanta Greciei a avut nevoie de îngrjiri medicale, după un maraton de repetiţii, iar pentru concurentul din partea Australiei a intervenit salvarea.

Eurovision 2015: Ordinea în concurs

1. Slovenia- Maraaya- ”Here for you”
2. Franţa- Lisa Angel- ”N’oubliez pas”
3. Israel- Nadav Guedj- ”Golden Boy”
4. Estonia- Elina Born & Stig Rästa – ”Goodbye to Yesterday”
5. Anglia- Electro Velvet – ”Still In Love With You”
6. Armenia- Genealogy-”Face The Shadow”
7. Lituania- Monika Linkytė and Vaidas Baumila – ”This Time”
8. Serbia- Bojana Stamenov – ”Beauty never lies”
9. Norvegia-Mørland & Debrah Scarlett – ”A Monster Like Me”
10. Suedia- Måns Zelmerlöw- «Heroes»
11. Cipru- John Karayiannis- ”One Thing I should have done”
12. Australia- Guy Sebastian-”Tonight Again”
13. Belgia- Loic Nottet- ”Rhyrm Inside”
14. Austria- The Makemakes- ”I Am Yours”
15. Grecia- Maria Elena Kyriakou- One last breath”
16. Muntenegru- Knez- ”Adio”
17. Germania- Ann Sophie- ”Black smoke”
18. Polonia- Monika Kuszynska- ”In the name of love”
19. Letonia- Aminata- ”Love Injected”
20. România- Voltaj- ”De la capăt”
21. Spania- Edurne- ” I can’t be there with all of you”
22. Ungaria- Boogie- ”Wars for Nothing ”
23. Georgia- Nina Sublatti- ”Warrior”
24. Azerbaidjan- Elnur Huseynov- ”Hour of the Wolf”
25. Rusia- Polina Gagarina- ”A Million Voices”
26. Albania- Elhaida Dani- ”I’m Alive”
27. Italia- Il Volo- ”Grande Amore”

 

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...
 
 

Citește și

 • eurovision 2015 austria conchita wurst

  Concursul european Eurovision 2015 este şi o afacere pentru Austria, ţara organizatoare, care are astfel noi locuri de muncă, dar şi de câştigat sume fabuloase de bani. Austria ar putea câştiga peste 11,5 milioane de euro în urma acestui eveniment, confrom estimărilor oficiale.

 • eurovision 2015 finala voltaj concurs

  Eurovision 2015, semifinala 2. Ultimele 17 ţări înscrise în competiţia muzicală internaţională Eurovision 2015 îşi vor disputa în această seară un loc în marea finală, care va avea loc sâmbătă (23 mai) la Viena. Cea de-a doua semifinală Eurovision 2015 va fi trasmisă în direct pe TVR 1, de la ora 22.00, dar poate fi urmărită şi pe Youtube, pe www.eurovision.tv. Click! îţi prezintă cele mai importante momente din cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, dar şi care sunt cele 10 ţări calificate în finală.

 • eurovision 2015

  Săptămâna dedicată concursului Eurovision 2015 se apropie de sfârșit, dar deja lesne de bănuit că evenimentul este un succes pentru Viena. Sărbătoarea cântecului european pare să fi cuprins pe toată lumea, localnici și vizitatori.

 • eurovision 2015 voltaj

  Organizatorii au anunțat joi noapte (21 mai) ordinea intrării în concurs a finaliștilor Eurovision 2015. Finala din 23 mai va fi transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi și online, pe www.tvrplus.ro.

 • eurovision 2015 finala

  Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix". După ce 33 de ţări s-au înfruntat în cele două semi-finale de marţi şi de joi, cele 20 de ţări de câştigătoare şi cele 7 ţări calificate automat se vor înfrunta sâmbătă în marea finală Eurovision.