Eurovision 2015 - Reacţia lui Călin Goia după rezultatul dezamăgitor al României

voltaj_eurovision_2015.jpg

voltaj eurovision
Eurovision 2015: Călin Goia şi colegii din Voltaj, înainte de a urca pe scenă în finală. Andrei Leonte (tricou alb) i-a susţinut
Foto: arhiva personală

Am pornit cu gânduri mari la Eurovision 2015, dar în final a trebuit să ne mulţumim cu un modest loc 15. Călin Goia de la Voltaj a comentat rezultatul României.

Solistul trupei Voltaj s-a declarat mulţumit de faptul că ţara noastră a reuşit să promoveze mesajul cântecului “De la capăt”, deşi poziţia a 15-a în clasamentul final nu este satisfacătoare.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră şi mergem mai departe", a spus Călin Goia într-un interviu acordat Mediafax.

Eurovision 2015: Voltaj o ia de la capăt

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare".

"Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.

El a precizat că experienţa pe care trupa Voltaj a avut-o participând la Eurovision 2015 o va folosi pentru a-i ajuta şi pe următorii reprezentanţi ai României la competiţia muzicală. Cu o precizare: “Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntem”.

Eurovision 2015: Explicaţiile şefei delegaţiei României

Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015, se aştepta la victoria Suediei. “Ceea ce cântă Måns se aude la toate radiourile din Europa. Ne aşteptam cumva", a declarat ea pentru Mediafax.

În ceea ce priveşte melodia trupei Voltaj în finala Eurovision 2015, Liana Stanciu a spus: “Călin a cântat foarte bine. Este clar că este un concurs pentru un anume tip de muzică. Este frumos ce s-a întâmplat, am mai trăit un an frumos şi mergem înainte”.

Eurovision 2015: Concursul de anul viitor va fi în Suedia

Trupa Voltaj, care a reprezentat România la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle, în timp ce Måns Zelmerlöw din Suedia a câştigat competiţia.

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Trupa Voltaj, care a interpretat melodia "De la capăt/ All Over Again", a obţinut un total de 35 de puncte, ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.

Reporterii Click! au transmis pe durata concursului informaţii şi imagini de la Viena, fiind cazaţi la K+K Hotel Maria Theresia în capitala Austriei.

hotel-maria-theresia-vienna-facade.jpg

hotel maria theresia
K+K Hotel Maria Theresia din Viena
Foto: kkhotels.com
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1