Eurovision 2015: Primele zvonuri despre posibilii învingători

il_volo_main.jpg

Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble, trupa Il Volo, sunt favoriţii jurnaliştilor
Foto Arhivă Personală

Vineri a avut loc repetiţia generală pentru finala Eurovision 2015 ce va avea loc sâmbătă (23 mai). Emoţiile sunt tot mai mari şi întreagul continent vrea să ştie cine va fi ţara câştigătoare. Deja există zvonuri despre cine va învinge.

Reporterii Click! sunt peste tot, iar finala Eurovision 2015 de la Viena nu le-a scăpat. La centrul de presă creat de către organizatori pentru jurnaliştii aflaţi la eveniment, au început să circule zvonuri privind eventualii câştigători.

UPDATE @8:16 Cu doar câteva ore înainte de a începe finala Eurovision 2015, Rusia este cea care în opinia caselor de pariuri crește foarte mult în popularitate. Cu toate că la începutul competiției, înainte de semifinale, reprezentanta Rusiei nu era văzută cu șanse reale de a câștiga Eurovision 2015, acum Gagarina este văzută ca favorita numărul 2. Mai multe despre cine ar putea să fie câștigătorul Eurovision 2015 puteți vedea și AICI.

UPDATE @5:43 Cu doar câteva ore înainte de marea finală Eurovision 2015 de la Viena, casele de pariuri continuă să dea drept favorită la câștigarea marelui trofeu prestația Suediei din acest an. Mans Zelmerlow a prezentat un show foarte spectaculos pe scenă, în care el interacționează cu decorul format din imagini video. Piesa se numește 'Hero' și are un sound foarte actual.

Aparent, următoarele clasate în lista de favoriți a caselor de pariuri sunt Italia și Rusia, la mică diferență. Există toate șansele ca pentru a desemna câștigătorul Eurovision 2015 să avem parte de o luptă pe cinste în această seară.

Se pare că italienii de la Il Volo vor fi învingători. Aceştia sunt şi preferaţii ziariştilor. Potrivit analiştilor, Italia are puterea financiară de a organiza concursul anul viitor, în cazul în care reprezentanţii săi vor aduce trofeul la Roma.

Eurovision 2015: Il Volo sunt favoriţi

Il Volo, formaţia care reprezintă Italia la Eurovision 2015 este un trio de muzică pop, format din  Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble. Au fost descoperiţi de Michele Torpedine, managerul care le-a construit carierele celebrilor Andrea Bocelli şi Zucchero. Formaţia italiană a vândut un milion de copii de la primul album şi a fost nominalizaţă la Premiile Latin Billboard şi la Latin Grammys. Italienii participă cu melodia "Grand Amore".

Eurovision 2015: Dacă va câştiga Australia, Eurovision se va ţine în Marea Britanie

Dacă va câştiga Australia, circulă zvonuri că Eurovision 2016 se va ţine în Marea Britanie deoarece fanilor le este foarte greu să ajungă până pe continentul australian. Aflaţi pentru prima oară în istorie la acest concurs australienii sunt reprezentaţi de Sebastian Guy. La Eurovision 2015, cântăreţul australian participă cu melodia "Tonight again". Guy s-a născut în Malaezia şi s-a mutat împreuna cu familia în Australia, pe când avea 6 ani. Finala Eurovision 2015 are loc sâmbătă (23 mai) şi începe la ora 22.00, ora României.

Eurovision 2015: Iată în ce ordine vor urca finaliștii pe scenă

1. Slovenia
2. Franța
3. Israel
4. Estonia
5. Marea Britanie
6. Armenia
7. Lituania
8. Serbia
9. Norvegia
10. Suedia
11. Cipru
12. Australia
13. Belgia
14. Austria
15. Grecia
16. Muntenegru
17. Germania
18. Polonia
19. Letonia
20. România
21. Spania
22. Ungaria
23. Georgia
24. Azerbaijan
25. Rusia
26. Albania
27. Italia

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...

Citește și

  • eurovision 2015 finala

    Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix". După ce 33 de ţări s-au înfruntat în cele două semi-finale de marţi şi de joi, cele 20 de ţări de câştigătoare şi cele 7 ţări calificate automat se vor înfrunta sâmbătă în marea finală Eurovision.

  • eurovision 2015 voltaj tinute

    Voltaj a schimbat mai multe ţinute la repetiţii, până au decis ce să îmbrace la semifinala şi la finala Eurovision 2015, de la Viena, din Austria. Trupa a avut parte de ţinute create special pentru ei, de mai mulţi designeri români, iar costul pentru fiecare look a depăşit şi 2.000 de euro.

  • eurovision 2015 analiza mihai traistariu

    Mihai Trăistariu (38 de ani) a urmărit cea de-a doua semifinală Eurovision 2015, care s-a desfășurat joi seară (21 mai), și a analizat performanțele participanților la concurs. Acesta și-a spus părerea într-un mesaj publicat pe pagina lui de pe o rețea socială.