Eurovision 2015: Primele rezultate oficiale. Ce câștigător au ales jurnaliștii VIDEO EXCLUSIV

main_castigator.jpg

eurovision 2015 rezultat final
Câștigătorii Eurovision 2015 sunt italienii de la Il Volo în opinia ziariștilor
Foto: Captură Facebook

Jurnaliștii acreditați pentru spectacolul Eurovision 2015 au avut și o misiune oficială din partea organizatorilor. Aceștia au votat fiecare pentru desemnarea câștigătorului evenimentului din accest an. Click! are rezultatele oficiale.

Click! a avut din nou dreptate în desemnarea favoritului pentru concursul Eurovision 2015. Reporterii Click! aflați la Viena au anticipat din corespondența de vineri faptul că italienii de la Il Volo sunt marii favoriți ai acestei ediții. Conform clasamentului intocmit de organizatori după votul centralizat al tuturor jurnaliștilor acreditați cei trei tenori au reușit să strângă 157 de puncte, fiind urmați de suedezi cu 145 de puncte. Potrivit reporterilor Click!, Italia a ales deja orașul unde se va organiza finala din 2016, Torino urmând să devină centrul european al muzicii.

img_0514.jpg

eurovision 2015 rezultat final
Cele 770 de voturi au fost centralizate în centrul de presă
Foto Tatiana Solomon

VIDEO cu reacția jurnaliștilor italieni la finalul piesei "Grande Amore"

Eurovision 2015: Il Volo sunt favoriţi

Il Volo, formaţia care reprezintă Italia la Eurovision 2015 este un trio de muzică pop, format din Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble. Au fost descoperiţi de Michele Torpedine, managerul care le-a construit carierele celebrilor Andrea Bocelli şi Zucchero. Formaţia italiană a vândut un milion de copii de la primul album şi a fost nominalizaţă la Premiile Latin Billboard şi la Latin Grammys. Italienii participă cu melodia "Grand Amore".

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1