Eurovision 2015: Prima reacție a învingătorului suedez, imediat după ce a câștigat competiția VIDEO

eurovision_2015.jpg

eurovision 2015 romania finala voltaj
Eurovision 2015 - Suedezul, în culmea fericirii
Foto: eurovision.tv

S-a dezlănțuit după ce a aflat că a căștigat! Imediat după performanța din marea finală de la Eurovision 2015, căștigătorul Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, a revenit la centrul de presă de la Wiener Stadthalle, pentru a răspunde întrebărilor ziariștilor.

Mans Zelmerlow a mărturisit, după ce a ieșit învingător la Eurovision 2015, pentru prima dată ce fel de sentimente îl încearcă.

Eurovision 2015: Mans Zelmerlow - "A fost absolut uimitor!"

 

"A fost absolut uimitor! Inițial, m-am gândit că va învinge Rusia sau Italia, dar apoi am fost atât de fericit... Sentimentele mele sunt acum totale... Sunt atât de mândru, atât de entuziasmat, atât de plin de bucurie! ", a mărturisit câștigătorul de la Eurovision 2015, reprezentantul Suediei, imediat după marea finală de la Viena.

Eurovision 2015: Mans Zelmerlow - "Acum cred că am reușit cea mai bună performanță!"

eurovision_2015_suedia_plagiat.jpg

eurovision 2015 suedia plagiat
Eurovision 2015 - Suedia a câștigat cu brio competiția
foto: eurovision.tv

 

Ulterior, la întrebarea ziariștilor dacă “Este Suedia acum principala destinație a muzicii pop moderne din Europa?", câștigătorul trofeului a răspuns emoționat: „Suntem mândri de muzica din Suedia și suntem mândri, totodată, și de cântăreții și de compozitorii noștri", a mai spus solistul.

“Care a fost cea mai grea parte pentru Mans Zelmerlow?" - aceasta a fost o altă întrebare pentru artist, la conferința de după marea finală de la Eurovision 2015.

„Au fost foarte multe repetiții, iar arenele erau mereu pline. Trebuie întotdeauna să dai tot ceea ce ai mai bun în tine. Ieri am simțit că nu știam ce aș putea face mai bine. Așa că, am fost obosit aseară. Dar astăzi, la finala de la Eurovision 2015, la ultima repetiție, m-am gândit: «OK, hai, pleacă acolo, pe scenă! Trebuie să te distrezi cu publicul!»… Acum cred că am reușit cea mai bună performanță în seara marii finale... ", a mai dezvăluit solistul, la Eurovision 2015.

 

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1