Eurovision 2015. Povestea extraordinară a reprezentantei Estoniei

eurovision_2015_elina_1.jpg

Eurovision 2015  Elina Born
Elina Born este una dintre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015
foto: instagram.com

La Eurovision 2015 avem parte de muzică bună, dar și de povești fabuloase ale unora dintre concurenți. Reprezentanta Estoniei din acest an de la Eurovision are o poveste demnă de un film cu final fericit. Ea nu cântă singură pe scenă, ci alături de un artist foarte cunoscut în Estonia.

Elina Born este una dintre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015, dar frumusețea și talentul ei nu sunt totul. Ea vine și cu o poveste desprinsă parcă din filmele americane în care visele devin realitate.

Frumoasa Elina, împreună cu un cunoscut cântăreț de la ea din țară, Stig Rasta, vor reprezenta Estonia pentru a 21-a oară la Eurovision. În mod ironic, prima oară când Estonia participa la acest concurs a fost chiar anul 1994, anul în care se năștea Elina, cântăreața cu o poveste uluitoare.

Eurovision 2015 - Cine este Elina Born

Elina este o puștoaică de doar 21 de ani, se descrie ca fiind foarte temperamentală, provine dintr-un oraș mic de provincie, iubește petrecerile și serile în compania prietenilor, iar una dintre dorințele ei năstrușnice este să călătorească în Africa și să aibă pe post de animal de companie o...girafă.

Elina Born a fost până în urmă cu 3 ani o simplă elevă de liceu aflată în clasa a 12-a, pasionată ce-i drept de muzică, dar care nu știa că soarta îi pregătește o mare surpriză.

eurovision_2015_elina_2.jpg

Eurovision 2015 Elina Born
Elina era doar o elevă când a devenit vedetă pe internet
foto: instagram.com

Eurovision 2015 - Cum a debutat Elina Born

Inițial totul a început pentru Elina Born ca o glumă. Se plictisea împreună cu prietenii ei și s-au gândit să se filmeze cântând. Elina a decis să interpreteze piesa 'Cruz', de la Christina Aquilera. În descrierea melodiei, Elina scria următoarele: 'Eu și prietenii mei ne plictiseam așa că ne-am gândit să mă filmeze în timp ce cânt. Poate că arăt puțin nervoasă în clip, dar nu sunt așa în realitate, eram doar foarte concentrată'.

Videoclipul urcat de ea pe Youtube a devenit viral pe internet în Estonia, iar printre cei care l-au văzut a fost și actualul ei partener de pe scena Eurovision 2015. După Stig Rasta a văzut interpretarea elevei de liceu, a decis să o contacteze pe Facebook și să îi propună o colaborare.

Elina se afla la școală în momentul în care a primit mesajul de la Stig și a izbucnit în plâns când și-a dat seama că este un pas extrem de important pe care l-ar putea face.

Eurovision 2015 ce a urmat pentru frumoasa Elina după ce a devenit vedetă pe internet

După momentul în care Stig Rasta i-a propus să colaboreze, pentru Elina Born au urmat 3 ani de vis. În anul 2012 a participat la un show de la o televiziune națională din Estonia care căuta noi talente. A reușit să ajungă până în finala concursului însă a termina pe locul 2.

eurovision_2015_elina_3.jpg

Eurovision 2015 Elina Born
Elina Born cântă alături de mentorul ei la Eurovision 2015
foto: eurovision.org

În anul următor nu a stat degeaba, ci a scos o melodie intitulată 'Miss Calculation cu care a ajuns până pe locul 1 în Estonia'.

În anul 2013 a decis să participe la Eurovision cu piesa 'Enough' cu care însă nu a reușit să se califice pentru a își reprezenta țara în marea finală. Abia anul următor a fost încununat de succes, alături de cel care a ajutat-o pe tot parcursul carierei: solistul și compozitorul Stig Rasta. Ei vor reprezenta Estonia, fiind favoriții cu numărul 6, interpretând piesa 'Goodbye to yesterday'.

Loading...

Citește și

  • Eurovision 2015 romania

    Mai sunt cinci luni până la finala Eurovision 2015, dar biletele s-au pus deja în vânzare.

  • eurovision 2015 voltaj

    Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

  • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

    Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1