Eurovision 2015: Luminiţa Anghel, scandal cu solista în chiloţi EXCLUSIV

4_col_luminita_anghe.jpg

eurovision 2015 luminita
La Eurovision 2015, Luminiţa Anghel s-a confruntat cu o situaţie inedită
Foto Roberto Sălceanu

Cele două artiste au pregătit pentru finala Eurovision 2015 coregrafii identice, iar Luminiţa s-a văzuit nevoită să facă revizuiri pe ultima sută de metri.

Sâmbătă, la repetiţiile care au avut loc pe scena Sălii Polivalente de la Craiova, diva Luminiţa Anghel a avut belele cu numărul ei artistic, din cauza unei soliste din noul val, Cristina Vasiu. Aceasta din urmă i-a dat Luminiţei total peste cap coregrafia şi show-ul.

Eurovision 2015: De la ce a pornit scandalul

Poftim, necaz! Puţin a lipsit ca între Luminiţa Anghel (46 de ani) şi Cristina Vasiu (22 de ani) să nu iasă scântei. Cele două concurente au fost la un pas să apară duminică, în faţa publicului, cu un show identic la Eurovision 2015, pentru că atât dansatorii Luminiţei, cât şi cei ai Cristinei aveau feţele acoperite cu măşti. La recomandarea regizorului spectacolului, dar şi a stilistului TVR, una dintre ele a fost nevoită să să-şi schimbe show-ul pe ultima sută de metri.

Eurovision 2015: Luminiţa a cedat în favoarea Cristinei Vasiu

img_8722.jpg

eurovision 2015 luminita
Luminiţa Anghel a schimbat coregrafia
Foto Roberto Sălceanu

Astfel, veterana Luminiţa a acceptat să cedeze în favoarea junei Cristina, mai ales că aceasta din urmă a fost prima care îşi anunţase intenţia unei astfel de coregrafii. Luminiţa le-a cerut dansatorilor ei să renunţe la măşti, doar pentru ca spectacolul ei să nu semene în vreun fel cu cel realizat de sexoasa blondină. Mai mult, cele două aveau şi ţinute în culori asemănătoare, alb, negru şi argintiu. Comparaţia se opreşte însă aici, căci la capitolul vestimentar Cristina Vasiu ne-a uluit, de-a dreptul. Dacă Luminiţa Anghel a purtat o rochie superbă, semnată Răzvan Ciobanu, tinerica de 22 de ani s-a îmbrăcat atât de sumar, încât cu greu ne-am putut lua ochii din zona ei inghinală, etalată ostentativ.

Eurovision 2015: Cristina Vasiu, vestimentaţie neinspirată

3_col_cristina_vasiu.jpg

eurovision 2015 luminita
Rochia Cristinei Vasiu a fost subiect de bârfă la Eurovision 2015
Foto Roberto Sălceanu

Cristina a ales o fustă metalică, precum un candelabru, de care erau prinse tot felul de fire şi cabluri, şi un fel de sutien-fular, care-i stătea pe sâni precum un abţibild. Chiloţii negri, destul de decoltaţi, se vedeau de la o poştă, spre deliciul bărbaţilor din sala de repetiţii. Culmea, de parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, sub fusta ei au fost ascunse 8 artificii, pentru a fi declanşate la finalul show-ului ei.

Eurovision 2015. România i-a ales pe Voltaj

Seara de duminică, 8 martie, a fost una de succes pentru cei de la Voltaj. Aceştia şi-au menţinut statutul de favoriţi şi au fost declaraţi câştigătorii Eurovision 2015 România, obţinând punctajul maxim din partea juriului şi cel mai mare număr de voturi din partea publicului care a votat.

Milioane de fani din România s-au bucurat duminică, 8 martie, când Voltaj cu piesa «De la capăt» au fost declaraţi câştigătorii Eurovision 2015 România. Trupa a fost preferata publicului şi a câştigat atât televotingul, cu un număr de 4707 voturi, cât şi cele 12 puncte din partea juriului, maximul care se putea acorda. Melodia cu care au concurat în finala concursului este parte a unei campanii ample destinate copiilor aflaţi în dificultate din ţara noastră. Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a mulţumit celor care i-au sprijinit în cadrul conferinţei de presă desfăşurate după finala de la Craiova.

Ascultă melodiile Eurovision 2015

 • Voltaj – „De la capăt”
 • Băieţii – „Dragoste în lanţuri”
 • Tudor Turcu – ”Save Us”
 • Aurelian Temişan feat. Alexa – „Chica latina”
 • Rodica Aculova – ”My Light”
 • Blue Noise – ”Love Won’t Run Away
 • Ovidiu Anton – ”Still Alive”
 • Lara Lee – ”Superman”
 • Super Trooper – ”Secret Place”
 • Luminiţa Anghel – ”A Million Stars”
 • Cristina Vasiu – ”Nowhere”
 • CEJ - ”We Were In Love”

 

Loading...

Citește și