Eurovision 2015: Juriul de specialitate a votat deja pentru semifinala 1

eurovision_2015_semifinala_1.jpg

eurovision 2015 semifinala 1
Ţările participante la Eurovision 2015, semifinala 1 şi semifinala 2
Foto: Eurovision Song Contest

Eurovision 2015, semifinala 1, este transmisă în direct la TVR 1, marţi seară (19 mai), începând cu ora 22.00 (ora României). Juriul de specialitate a ales deja piesele favorite, însă nimic nu e stabilit definitiv pentru finală. Urmează votul publicului, prin apel telefonic sau sms.

Luni (18 mai), reprezentanţii celor 16 ţări participante în semifinala 1 de la Eurovision 2015 au cântat şi au primit votul juriului, în cadrul repetiţiilor care au început la ora 16.00 (ora României). Trupa Voltaj a interpretat piesa „De la capăt”, cu care a câştigat preselecţia Eurovision 2015 România.

Eurovision 2015, semifinala 1: Spectacolul pentru votul publicului

Spectacolul Eurovision 2015, semifinala 1, pentru care s-a repetat luni de zor, se desfăşoară în această seară. Este crucial pentru toţi concurenţii, întrucât publicul va decide în proporţie de 50% cine se califică în finală.

Anunţul privind câştigătorii de marţi seară va fi făcut la finalul show-ului, atunci când vom afla şi votul juriului de specialitate, ţinut secret până atunci pentru a nu influenţa telespectatorii.

Voltaj va intra pe scenă la poziţia cu numărul 15, penultima. Sperăm să fie cu noroc.

Eurovision 2015, semifinala 1: Voltaj poate produce surpriza

Trupa Voltaj este creditată cu şanse mici la câştigarea Eurovision 2015. Casele de pariuri au acordat cote care o plasează, în general, pe locul 20 din 40 de ţări participante. Votul telespectatorilor poate aduce surpriza. Marţi seară, apelurile şi sms-urile comunităţii de români din diaspora va conta decisiv pentru un rezultat mare pentru Voltaj.

Cu atât mai mult va fi în cazul calificării în finala de sâmbătă, când se va cânta „cu trofeul pe masă”.Mizăm, ca în fiecare an, pe voturile românilor din Italia, Spania şi Republica Moldova.

Eurovision 2015: Filmul repetiţiilor de luni, pe Facebook

Organizatorii Eurovision 2015 au publicat luni pe Facebook un montaj de la repetiţiile de luni pentru semifinala 1. Filmul de un minut şi jumătate îi prezintă pe toţi concurenţii din cele 16 ţări care se duelează pentru un loc în  finala de sâmbătă. Trec mai departe primele 10 ţări clasate în urma votului combinat al juriului şi al telespectatorilor. Semifinala 2, din care vor fi alese tot 10 ţări, se desfăşoară joi. 7 ţări sunt calificate din oficiu în finală. În total, sâmbătă îi vom asculta pe artiştii din 27 de state europene.

Eurovision 2015 - toate informaţiile în secţiunea specială de pe Click.ro

Click.ro oferă cele mai noi ştiri legate de Eurovision 2015 în secţiunea specială creată pe site.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1