Eurovision 2015: Descalifică TVR piesa celor de la Voltaj? Reacţia oficială

vedete-voltaj_3846.jpg

eurovision 2015 voltaj scandal eurovision luminita anghel
Voltaj şi Luminiţa Anghel, în scandal pe piesa de la Eurovision 2015
Foto Click!

După scandalul care s-a iscat între Luminiţa Anghel şi Voltaj, la Eurovision 2015, imediat după Finala evenimentului muzical de amploare care a avut loc la Craiova, în data de 8 martie, (scandal în ceea ce priveşte piesa învingătoare), iată că au apărut şi primele reacţii.

Băieţii de la Voltaj au fost marii învingători de la Eurovision 2015, cu piesa “De la capăt”! După desemnarea acestora pe primul loc, Luminița Anghel (artista clasată pe locul al doilea) și Cristi Faur, compozitorul melodiei “A Million Stars”, interpretată, la Craiova, de Luminița Anghel, au sărit la gâtul câștigătorilor. Cristi Faur a făcut contestaţie la EBU, organizatorul Eurovision 2015, cum că piesa băieţilor de la Voltaj ar avea mai mult de trei minute, atât cât ar indica regulamentul concursului.

Eurovision 2015: Voltaj a câştigat cu piesa “De la capăt”

În acelaşi timp, a venit şi răspunsul reprezentanţilor EBU, care susţin că nu se amestecă în organizarea Selecţiei Naţionale, că fiecare ţară face cum crede de cuviinţă. Însă aceştia au cerut explicaţii celor de la TVR în legătură cu acest caz. Şi l-au primit. Deci, Voltaj nu va fi descalificată şi... va merge mai departe la Viena, la Eurovision 2015!

Eurovision 2015: Reacţia oficială a organizatorilor

“Trupa Voltaj a câştigat Finala Naţională primind 12 puncte din partea juriului de specialitate şi 12 puncte din partea publicului, o reuşită clară a piesei «De la capăt». Este normal ca toate cele 12 piese calificate în finală să fi avut voturi şi cu siguranţă că fanii celorlalţi artişti din concurs sunt dezamăgiţi de faptul că favoriţii lor nu merg mai departe. Dar, ca la orice concurs, poate exista un singur loc I, iar în acest an el a fost adjudecat de trupa Voltaj, la Eurovision 2015.
Momentul alocat trupei Voltaj a fost de 3,17 minute. Interpretarea efectivă a piesei «De la capăt», însă, a durat 2,59 minute, durată ce se încadrează în cerinţele Regulamentului. Interpretarea melodiei a fost precedată de o punere în scenă pentru ca telespectatorii să beneficieze de un show de televiziune. De altfel, acesta nu a fost singurul moment din spectacol care a avut mai mult de 3 minute, dar ele au fost acceptate, atâta timp cât durata melodiei s-a încadrat în limitele impuse”
, susţin reprezentanţii TVR, despre Voltaj, trupa care a învins la Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Trupa Voltaj, marea câştigătoare

Trupa Voltaj a câştigat Eurovision 2015 cu piesa "De la capăt" şi va reprezenta România la Viena, la mijlocul lunii mai. Voltaj a primit cele mai multe dintre voturile publicului la Eurovision 2015. Pe locul doi în opinia publicului a fost Luminiţa Anghel.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1