Eurovision 2015: Ce căuta Andrei Leonte la semifinala 1

Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini

Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini andrei leonte x-factor voltaj
Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Andrei Leonte este unul dintre textierii piesei în limba engleză cântată de Voltaj
foto: arhiva personală

Bucurie mare în rândul susţinătorilor trupei Voltaj la Eurovision 2015! Băieţii noştri s-au calificat, marţi seara (19 mai) în finala de sâmbătă (23 mai). Formaţia, a cărei lider, este solistul Călin Goia, a avut emoţii mari când a urcat pe scenă, dar şi în culise tensiunea a atins cote maxime. Andrei Leonte, primul câştigător X-Factor, a stat cu sufletul la gură toată seara, iar în momentul când Voltaj a fost invitată să cânte i-a susţinut din culise pe reprezentanţii României.

În cea mai recenta postare de pe videoblogul sau, Andrei Leonte a povestit că prezenţa lui la Viena, în prima semifinală Eurovision 2015, nu este deloc întâmplătoare. Pentru cei care încă nu știu, artistul face parte din echipa casei de producţie înfiinţată de Deepside Deejays, care, împreună ca Voltaj, au compus piesa ce ne reprezintă ţara. De asemenea, Andrei s-a implicat cât a putut de mult pentru succesul piesei.

andrei_leonte_eurovision_1.jpg

eurovision 2015 sermifinala 1 andrei leonte x-factor voltaj
Andrei i-a susţinut din culise pe băieţii de la Voltaj
foto: arhiva personală

El este unul din textierii variantei în engleza a melodiei, iar în timp ce noi i-au urmărit cu pumnii strânşi pe cei de la Voltaj pe scenă, Andrei a pus umărul din culise ca backing vocal.

Andrei a explicat și acest lucru: "Voi fi în backstage pentru a nu se crea o confuzie, că eu aş face parte din trupa Voltaj", a mărturisit Andrei Leonte pe reţelele sociale. 

andrei_leonte_eurovision_3.jpg

eurovision 2015 sermifinala 1 andrei leonte x-factor voltaj
Eurovision 2015. Tânărul artist a avut mari emoţii când Voltaj a urcat pe scenă
foto: arhiva personală

Eurovision 2015: Voltaj a intrat aproape de finalul show-ului pe scena de la Viena

Marţi seara (19 mai) a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015 și semifinala 1. Pe scenă au urcat 16 participanți ai concursului, printre care s-a aflat și România. Dintre ţările care şi-au trimis artiştii la Viena s-au calificat doar zece, care vor reveni pe scenă în finala de sâmbătă (23 mai). Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, aşadar România s-a calificat în etapa următoare.

Concursul Eurovision 2015, semifinala 1, a putut fi urmărit de telespectatori în direct pe postul televiziunii române (TVR). Competiția a fost deschisă de cei din Republica Moldova, apoi au urcat pe scenă reprezentanții celorlalte țări - Armenia, Belgia, Olanda, Finlanda, Grecia, Estonia, Republica Macedonia, Serbia, Ungaria, Belarus, Rusia, Danemarca, Albania, România și Georgia. Trupa Voltaj a fost penultima care a cântat pe scenă, iar Călin Goia și colegii săi au fost copleșiți de emoții. 

Eurovision 2015: Care sunt ţările calificate în finală

După ce s-au calculat voturile publicului și notele juriilor de specialitate, au fost anunțați cei zece calificați în finală:

 1. Albania,
 2. Armenia,
 3. Rusia,
 4. România,
 5. Ungaria,
 6. Grecia,
 7. Estonia,
 8. Georgia,
 9. Serbia și
 10. Belgia. 

Țările au fost anunțate în ordine aleatorie, pentru a nu infuența în niciun fel, așadar numerotarea de mai sus nu are nici o importanță pentru finala de sâmbătă (23 mai).  

Eurovision va continua joi (21 mai), cu a doua semifinală, când vor concura Norvegia, Irlanda, Cehia, Lituania, San Marino, Malta, Portugalia, Muntenegru, Elveţia, Azerbaidjan, Slovenia, Letonia, Polonia, Islanda, Israel, Cipru şi Suedia.

Eurovison 2015: Ţările care s-au calificat automat în marea finală sunt:

 1. Australia,

 2. Austria,
 3. Franța,
 4. Germania,
 5. Italia,
 6. Spania și
 7. Marea Britanie.

Finala concursului Eurovision va avea loc sâmbătă (23 mai), de la ora 22.00 (ora României).

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Marţi seara (19 mai) a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015 și semifinala 1. Pe scenă au urcat 16 participanți ai concursului, printre care s-a aflat și România. Dintre acestea s-au calificat doar zece, care vor reveni pe scenă în finala de sâmbătă (23 mai). Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, aşadar România s-a calificat în etapa următoare.

 • Răzvan Schinteie

  Ne-a smuls o lacrimă cu povestea tristă pe care o spune în videoclipul piesei “De la capăt”, cu care Voltaj ne reprezintă anul acesta la Eurovision 2015. V-aţi întrebat cine este băieţelul cu ochi atât de trişti? Click! îţi spune, în premieră, povestea lui.

 • de ce participa australia eurovision 2015

  Premieră absolută la Eurovision 2015: Australia va avea un reprezentant direct în marea finală de la Viena. Dacă vă întrebați de ce participă Australia la Eurovision 2015, motivul este tematica din acest an a concursului dar și popularitatea foarte mare pe care o are concursul în statul-continent.

 • voltaj eurovision

  România poate răsufla ușurată. Călin Goia (39 de ani) a făcut o figură bună în prima semifinală de la Eurovision 2015. Solistul trupei Voltaj a fost foarte emoționat, ceea ce s-a simțit și în glas, dar a reușit să cânte piesa „De la capăt” la fel de bine ca la repetițiile finale, acolo unde au acordat note cei din juriul de specialitate.

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision 2015, care va avea loc în această seară la Viena. 16 ţări vor participa în această seară, din care doar 10 vor merge mai departe în finala de sâmbătă (23 mai). Rămâneţi pe Click.ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1. Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, iar România s-a calificat în finala de sâmbătă (23 mai).

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015 a ajuns la momentul primei semifinale (marți, 19 mai), cea în care participă și România. Am studiat cotele de la casele de pariuri, pentru a vedea cu ce șanse este cotată trupa Voltaj pentru a se califica în finala de sâmbătă (23 mai), dar și care sunt celelalte favorite.

 • adrian enache iuliana marciuc eurovision

  Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 debutează în seara asta cu prima semifinală. Vedeți toate imaginile inedite din culise care nu s-au difuzat la TV. Urmărim tot ce postează concurenții pe site-urile de socializare și vă arătăm tot ce este mai interesant.

 • Satul Eurovision din Rathausplatz viena

  Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 voltaj

  Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

 • voltaj eurovision

  Trupa Voltaj reprezintă România la Eurovision 2015. Primul hop este marţi (19 mai), când se desfăşoară semifinala 1, de la ora 22.00, în direct la TVR 1. Click! îţi spune tot ce nu ştiai despre Călin Goia şi colegii săi.

 • Eurovision 2015 Semifinala 1 concurs

  Trupa Voltaj va cânta marți seară, 19 mai, pe scena Eurovision 2015, Semifinala 1, care are loc la Viena. Ceremonia de deschidere a celebrului concursul se difuzează în direct astăzi, de la ora 22.00, la TVR.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

 • eurovision 2015 semifinala 1

  Eurovision 2015, semifinala 1, este transmisă în direct la TVR 1, marţi seară (19 mai), începând cu ora 22.00 (ora României). Juriul de specialitate a ales deja piesele favorite, însă nimic nu e stabilit definitiv pentru finală. Urmează votul publicului, prin apel telefonic sau sms.

 • mihai traistariu

  Aşa cum era şi firesc au apărut deja primele ecouri după prestaţia trupei Voltaj la Eurovision 2015, semifinala 1, de marţi seara (19 mai). Mihai Trăistariu, cel care a reprezentat România în 2006 la competiţia internaţională şi a obţinut locul patru în marea finală, a analizat prestaţiile artistice ale celor 16 ţări care au urcat pe scena de la Viena şi a făcut un top al artiştilor preferaţi.

Clickpentru Femei0
Cum te afectează Venus în Vărsător luna aceasta?
1
Cum a apărut radiera
2
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1