Eurovision 2015: Ce anume i-ar putea clasa pe băieții de la Voltaj pe una dintre pozițiile fruntașe! FOTO/VIDEO

eurovision 2015 voltaj5.jpg

eurovision 2015 voltaj viena concurs
Eurovision 2015 - Voltaj are șanse reale de a se clasa pe un loc fruntaș
Foto: Arhivă personală

Nu, nu este vorba doar despre piesa emoționanată pe care băieții de la Voltaj o vor cânta sâmbătă seara (23 mai), în marea finală de la Eurovision 2015! Ceea ce i-ar putea face pe cei de la Voltaj să se claseze pe una dintre primele poziții ale clasamentului ar putea fi chiar povestea băiețelului care apare în videocplipul piesei “De la capăt”.

Trupa Voltaj reprezintă România la competiţia Eurovision 2015 cu piesa "De la capăt (All over again)". Melodia a stârnit controverse, încă de la început. Deși părerile sunt împărțite, un plus de popularitate ar putea aduce chiar băiatul care apare în videoclip, Răzvan Schinteie.

Eurovision 2015: Vezi imagini cu băiețelul!

Celebritatea puştiului Răzvan Schinteie (12 ani) a început înainte de Eurovision 2015, odată cu scurtmetrajul “Calea Dunării”, regizat de Sabin Dorohoi şi lansat în anul 2013, cu mult înainte ca Voltaj să ştie că va reprezenta România la Eurovision 2015. Puştiul, originar din Reşiţa (Caraş Severin), a fost actorul principal şi a interpretat rolul lui Ionuţ, un băieţel abandonat de părinţi în grija bunicului, pentru ca ei să plece la muncă în străinătate.

eurovision_2015baiat.jpg

eurovision 2015 romania viena finala
Eurovision 2015 - băiatul a devenit celebru cu povestea lui de viață
Foto Click!

 

Euriovision 2015: Iuliana Marciuc, despre șansele pe care le are Voltaj în competiție

"Cei de la Voltaj au avut în acest an un alt concert. Au mers mai mult pe transmiterea mesajului şi rămâne de văzut ce va ieşi. Să ne gândim că piesa a fost votată de români, iar Eurovision este un concurs muzical, în care atât spectacolul, cât şi mesajul contează. Cred că a contat foarte mult şi prezenţa băieţelului care este imaginea campaniei lor. Pentru el a fost o experienţă extraordinară, pentru că foarte mulţi fani Eurovision 2015 şi jurnalişti doresc să vorbească cu el. Este un punct câştigat. Cadrele pe care regizorii le-au ales sunt cadre cu băieţelul, salutând şi susţinând România. Sunt lucruri de care cei de la Voltaj au avut grijă", a mărturisit Iuliana Marciuc, prin telefon, la Antena Stars.

Astfel, Iuliana Marciuc, producător al show-ului Eurovision 2015, este de părere că mesajul piesei va fi cel care ar putea garanta succesul prestaţiei României, dar mai ales, imaginea băieţelului din campania desfăşurată de Voltaj. 

Melodia "De la capăt (All over again)" de la Eurovision 2015 are, în spatele ei, o companie pentru susţinerea copiilor lăsaţi singuri, în România, de către părinţii care au plecat să muncească în străinătate, în căutarea unui trai mai bun.

Euriovision 2015: Voltaj, una dintre cele mai populare trupe din competiție

Reprezentanții Spaniei și Italiei se bucura de cea mai mare popularitate la Eurovision 2015. Totodată, băieții de la Voltaj se bucură de popularitate în rândul fanilor Eurovision, dar și al ziariștilor, care îi privesc cu alți ochi, îi privesc admirativ, după ce i-au văzut pe scena Eurovision 2015, dar și după conferința de presă.

Euriovision 2015: zvonuri despre posibilii învingători

Reporterii Click! sunt peste tot, iar finala Eurovision 2015 de la Viena nu le-a scăpat. La centrul de presă creat de către organizatori pentru jurnaliştii aflaţi la eveniment, au început să circule zvonuri privind eventualii câştigători. Astfel, se pare că italienii de la Il Volo vor fi învingători. Aceştia sunt şi preferaţii ziariştilor. Potrivit analiştilor, Italia are puterea financiară de a organiza concursul anul viitor, în cazul în care reprezentanţii săi vor aduce trofeul la Roma.

Il Volo, formaţia care reprezintă Italia la Eurovision 2015 este un trio de muzică pop, format din  Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble. Au fost descoperiţi de Michele Torpedine, managerul care le-a construit carierele celebrilor Andrea Bocelli şi Zucchero. Formaţia italiană a vândut un milion de copii de la primul album şi a fost nominalizaţă la Premiile Latin Billboard şi la Latin Grammys. Italienii participă cu melodia "Grand Amore".

Eurovision 2015: Iată în ce ordine vor urca finaliștii pe scenă

1. Slovenia
2. Franța
3. Israel
4. Estonia
5. Marea Britanie
6. Armenia
7. Lituania
8. Serbia
9. Norvegia
10. Suedia
11. Cipru
12. Australia
13. Belgia
14. Austria
15. Grecia
16. Muntenegru
17. Germania
18. Polonia
19. Letonia
20. România
21. Spania
22. Ungaria
23. Georgia
24. Azerbaijan
25. Rusia
26. Albania
27. Italia

Loading...

Citește și