Eurovision 2015: Atmosferă de senzație în delegația României VIDEO EXCLUSIV

img_0545.jpg

eurovision 2015 culise
Românii au fost cei mai gălăgioși susținători din culise
Foto Tatiana Solomon

Delegația României îi încurajează pe băieții de la Voltaj în culisele Wiener Stadhalle din Viena. Reporterii Click! sunt prezenți acolo și ne oferă toate detaliile acestei seri magice, dar și declarații la cald.

Băieții de la Voltaj au avut o prestație extraordinară, sâmbătă seară la finala Eurovision 2015, aceștia fiind aplaudați și aclamați de publicul din Wiener Stadhalle. Călin Goia a încheiat melodia "De la capăt" cu un mesaj prin care îndemna părinții să nu-și mai părăsească copii și să plece la muncă în străinătate.

Eurovision 2015: Imagini exclusive cu delegația României

 • eurovision 2015 culise
  Delegația României în culisele Wiener Stadhalle
  Foto Tatiana Solomon
 • eurovision 2015 culise
  Delegația României în culisele Wiener Stadhalle
  Foto Tatiana Solomon
 • eurovision 2015 culise
  Delegația României în culisele Wiener Stadhalle
  Foto Tatiana Solomon
 • Maximize

1/3
"În toate punctele de interes, România a avut susținători, fie că vorbim de cabine sau în culise. S-au adunat toți voluntarii cu noi, mulți dintre ei fiind de origine română. Ei sunt mândri de ce am reușit în această seară și au venit să felicite Voltaj. S-au prezent impecabil", a declarat pentru Click! Iuliana Marciuc, producător TVR Eurovision 2015.

Eurovision 2015: Sabin Dorohoi, prezent alături de Voltaj

11348782_944749305565816_1550038789_n.jpg

eurovision 2015 culise
Regizorul Sabin Dorohoi susține Voltaj în Wiener Stadhalle
Foto Tatiana Solomon

Regizorul Sabin Dorohoi, ale cărui imagini din filmul "Calea Dunării" au fost folosite de cei de la Voltaj în videoclipul oficial al piesei "De la capăt" cu care băieții au participat la Eurovision 2015. Delegația României s-a strâns în jurul regizorului care purta o ie tradițională, în semn de respect pentru valorile românești. "Indiferent de rezultatul pe care-l vor obține băieții, m-am simțit mândru să contribui la reprezentarea României cu imaginile din filmul Calea Dunării folosite de Voltaj pentru videoclip lor" ne-a declarat regizorul Sabin Dorohoi.

Eurovision 2015: Românii #voLtează20

Românii din diaspora și fanii din străinătate au posibilitatea să #voLteze20, în această seară, de până la 20 de ori de pe același număr de telefon. România, reprezentată de trupa Voltaj, intră în competiție pe poziția 20, după Letonia și înainte de Spania. Românii pot urmări spectacolul de sâmbătă în direct, de la ora 22.00, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro.

Eurovision 2015: Vedetele #voLtează20

Personalități din diferite domenii din România își unesc forțele în ziua Finalei Eurovision 2015, pentru a-i susține pe reprezentanții țării noastre. Rețelele de socializare au fost împânzite de fotografii în care vedetele, dar nu numai ele, își îndeamnă admiratorii și prietenii să #voLteze20 în această seară. Gheorghe Hagi, 3Sud-Est, Cezar Ouatu, Deepcentral, Randi, Brighi, George Zafiu și Vlad Petreanu, Simona Gherghe sau Crina Mardare sunt printre cei care își îndeamnă prietenii și admiratorii din străinătate să voteze pentru Voltaj.

 

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1