Adrian Enache a plecat după Marciuc la Viena

adrian_enache_iuliana_marciuc.jpg

adrian enache iuliana marciuc eurovision
Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează acum unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz
foto: arhiva personală

Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

Solistul a luat decizia să meargă și el la Viena, pentru a fi alături de logodnica lui, Iuliana Marciuc (47 de ani), care este producător al show-ului Eurovision 2015 România, alături de Bogdan Ghițulescu. În călătorie, Adrian Enache a fost însoțit de fiul său, David Mihnea Enache, care a fost învoit de la școală special pentru acest eveniment. Adrian va vedea la Viena doar prima semifinala, de marți seară (19 mai), care se va transmite la TVR 1 începând cu ora 22.00, după care va reveni la București, pentru că în weekend are concerte în țară. 

adrian_enache_cu_david.jpg

adrian enache david viena eurovision
Adrian Enache și băiatul pe care-l are cu Iuliana Marciuc, David (9 ani), s-au dus la Viena, ca să vadă prima semifinală de la Eurovision 2015
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Iuliana Marciuc (47 ani) s-a prezentat ieri în faţa instanţei, la un nou termen al procesului, pe care fata lui Adrian Enache, Diana (18 ani), i l-a intentat paznicului libanez Ali Kanaan, cel care a înjunghiat-o anul trecut.

  • adrian enache film kandy

    În cea mai importantă zi din cariera sa de actor, Adrian Enache nu a avut-o pe Iuliana Marciuc alături, deoarece aceasta este plecată cu dele gația României la Viena, unde va avea loc Eurovision 2015.

  • iuliana marciuc

    Lumea este obişnuită să o vadă pe Iuliana Marciuc la microfon, prezentând emisiuni de divertisment. Doar că în acest moment vedeta TVR a făcut un pas înapoi şi se ocupă de programele Televiziunii Române din spatele camerelor de luat vederi în calitate de producător. După ce prima provocare în această nouă postură a venit în noaptea de Revelion şi a fost un succes, Iulianei i-a fost încredinţat cel mai mare spectacol muzical al anului, Eurovision 2015, iar aceasta nu a dezamăgit. De departe cea mai reuşită Selecţie Naţională din istoria participărilor României la concursul european a fost cea de acest an de pe data de 8 martie, de care fosta prezentatoare a fost responsabilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1