Dormiţi adesea în această poziţie? Riscaţi să divorţaţi în viitorul apropiat

jackson-simmer-vqg809b-sre-unsplash.jpg

Această poziţie poate să-i facă pe bărbaţi să se simtă sufocaţi @unsplash
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Poziţia în care dormi alături de partener poate indica existenţa unor probleme în cuplu. Unul dintre semnalele evidente este dormitul în paturi separate, dar chiar şi dacă vă odhiniţi în acelaşi loc, poziţia pe care o aveţi când adormiţi oferă o perspectivă asupra stării în care se găseşte căsătoria voastră.

Un nou sondaj din Marea Britanie a constatat recent că aproape 90% dintre cuplurile divorţate dormeau de obicei într-o anumită poziţie. La realizarea studiului au luat parte circa 5.000 de femei divorţate şi aproximativ 4.800 de bărbaţi divorţaţi. Cercetătorii au fost interesaţi să determine dacă poziţiile de somn au vreo corelaţie cu divorţul. Rezultatele au arătat că o poziţie inocentă în aparenţă dezvăluie că au probleme pe care ar fi indicat să le rezolve dacă vor ca relaţia lor să dureze.

Citește aici care este poziția cu pricina. Dintre cei care au solicitat divorțul, 86% au mărturisit că dormeau în această poziție.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă dormi mult şi ai o alimentaţie echilibrată, ai şansa să ajungi la vârsta de 100 de ani, susţin cercetătorii americani.

  • Incredibil! Se zvoneşte tot mai insistent că Will Smith (43 de ani) şi Jada Pinkett Smith (40 de ani) divorţează. Revista ”Star” aruncă bomba că adevăratul motiv al separării lor ar fi un bărbat, iubitul homosexual al actorului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1