Cum au câştigat două contabile peste 70.000 de euro într-o oră

_mis8743.jpg

,,O coincidență fericită”, așa descriu cele două experiența care le-a schimbat viața.
,,O coincidență fericită”, așa descriu cele două experiența care le-a schimbat viața.
Citeste tot despre: 

Ediţia de joi seara a emisiunii "The Wall - Marele Zid" de la Antena 1 a fost cu adevărat spectaculoasă atât pentru privitori, cât mai ales pentru două prietene care au trăit acolo experienţa vieţii lor. Cele două concurente, contabile de profesie, au câştigat în numai o oră peste 70.000 de euro.

Toți concurenții care vin în competiția ,,The Wall- Marele Zid” au o singură dorință: să înfrunte zidul cu încredere și să plece acasă cu un câștig impresionant; iar ediția de aseară a fost exemplul perfect că imposibilul poate deveni posibil doar prin căderea unei singure bile. Daniela Kovacs și Iliescu Rene au plecat acasă cu cel mai mare câștig înregistrat în show până în acest moment, de 340.753 lei, și au demonstrat că optimismul atrage o suită de coincidențe fericite.

Deși s-au înscris pentru a le îndeplini fetelor lor dorința de a face o călătorie în apropierea Polului Nord, în Laponia, contabilele nu se așteptau să fie selecționate și au considerat prezența în show ca fiind o întâmplare frumoasă. Așa că fără să mai pună mare preț pe momentul tensionat al verdictului s-au jucat cu Marele Zid, folosindu-se de personalitățile lor ce se completează.

_mis8713.jpg

Daniela Kovacs și Iliescu Rene au plecat acasă cu 340.753 lei
Daniela Kovacs și Iliescu Rene au plecat acasă cu 340.753 lei

Pragmatismul Dănuței  a fost un atuu în camera de izolare, iar exuberanța lui Rene a apăsat accelerația în platou către dublări, triplări și către marele câștig. A lucrat cu zidul, a intuit gândirea prietenei și a schimbat cursul de valori al bilelor spre sume impresionante. Pentru prima oară în competiție zidul a afișat o sumă finală de 340.753 lei, aproximativ de 11 ori mai mare ca valoarea contractului, de doar 30.073 lei: ,,n-am numărat niciodată până aici!”, exclama Rene. Verdictul era în mâinile Dănuței, care nu a semnat contractul, iar momentul exploziv al dezvăluirii a făcut-o pe prietena sa să uite suma câștigată: ,,plecăm în Laponia cu toată lumea de aici, nici nu mai știu cât am câștigat!”.

Cu aceeași încredere vor porni si concurenții din ediția de diseară, un polițist din argeș și soția lui, căci ,,The Wall- Marele Zid” începe și azi, pe Antena 1, de la 20:00!

Loading...