Colecţie inedită de fotografii cu pisici după chipul şi asemănarea stăpânilor

1004-5f859fa3683cb_700.jpg

Partea cea mai grea pentru fotograf a fost să convingă pisicile să stea la poze @Gerrard Gethings
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Fotograful Gerrard Gethings a publicat o colecţie spectaculoasă de fotografii cu persoane de diferite vârste, cu particularităţi care de care mai diverse şi feline, care se aseamănă cu oamenii, de parcă ar fi traşi la indigo.

Sunt o mulţime de poze în care apar femei sau bărbaţi alături de prietenii lor necuvântători, câinii, dar cu pisicile mai rar s-au făcut cadre spectaculoase. Următoarea colecţie de fotografii demonstrează că şi pisicile sunt alese după chipul şi asemănarea stăpânilor. Părul, trăsăturile, culorile, toate au fost alese de fotograf pentru sesiunile foto, pentru a scoate şi mai mult în evidenţă asemănările incredibile. „Am făcut mai întâi o serie de poze cu oameni care semănau cu câinii. Sesiunea a fost bine primită, aşa că simţeam să mai încep un proiect la fel de ofertant, dacă nu chiar mai provocator. Pisicile au fost cea mai accesibilă alegere, dar acestea sunt infinit mai dificil de fotografiat, comparativ cu câinii‟, a explicat fotograful pentru publicaţia Bored Panda.

Citește aici declarațiile fotografului despre sesiunea foto și răsfoiește galeria cu poze, pentru că o să vezi asemănări incredibile între feline și oameni.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1