Distracţie pentru toate buzunarele. Uite ce poţi să faci în acest weekend

2012-12-29t034433z_01_sdq01_rtrmdnp_3_dominicanrepublic_preview.jpg

Julio Iglesias cântă la Mamaia, Galaţi şi Bucureşti
Julio Iglesias cântă la Mamaia, Galaţi şi Bucureşti

Sfârşitul de săptămână se anunţă incendiar, în toată ţara. Julio Iglesias cântă în trei oraşe, iar o mulţime de artişti autohtoni fac show cu intrare gratuită.

Julio Iglesias, trei spectacole în ţară

Julio Iglesias se reîntoarce în ţara noastră în plin sezon estival pentru a susţine trei concerte de zile mari. Primul va avea loc sâmbătă, 19 iulie, la „Summerland”în staţiunea Mamaia, al doilea duminică, la Stadionul Siderurgistului din Galaţi, iar al treilea săptămâna viitoare, la 22 iulie, la Sala Palatului din Bucureşti. Primele două vor începe la ora 20.30, cel din Bucureşti la ora 20.00 şi vor dura 90 de minute. Biletele se găsesc în reţeaua Vreau Bilet şi au preţuri cuprinse între 115 şi 450 de lei

Ştefan Stan, primul concert la malul mării

img_6094.jpg

Ştefan Stan
Ştefan Stan

Este prima dată pe anul acesta când Ştefan Stan cântă cu briza în faţă, pe Litoralul românesc. Şi tot prima dată când îşi cântă cel mai nou single, „Ne iubim”. Concertul său are loc vineri, 18 iulie, de la ora 22.00, în La Cucaracha din Mamaia (lângă hotelul Rex). Intrarea este liberă.

Cucereşte-o cu un dans, la film

cuban_fury.jpg

Imagine din filmul "Cucereşte-o cu salsa"
Imagine din filmul "Cucereşte-o cu salsa"

 

Îţi place muzica, dansul, dar şi filmele? Le poţi îmbina pe toate la comedia „Cucereşte-o cu salsa”, care rulează acum în toate cinematografele. Bruce Garrett (Nick Frost), un fost dansator de salsa în adolescenţă, a abandonat ringul în urma unui eveniment nefericit. Acum a ajuns un adult supraponderal şi timid, singur şi ieşit din formă. Existenţa lui plictisitoare se schimbă când în peisaj apare Julia, o şefă nouă de la serviciu. După ea i se aprind călcâiele şi la propriu, şi la figurat.

Două zile de muzică bună, la Arad

vunk.jpg

Trupa Vunk
Trupa Vunk

În acest weekend, Aradul va răsuna de muzică bună. Începând cu ora 17.00, la Standul Neptun, vor cânta cele mai importante trupe din muzica românească, dar şi trupe locale. Astfel, sâmbătă vor urca pe scenă, printre alţii, Vunk, Şuie Paparude, iar duminică Paraziţii, Viţa de Vie, ROA etc. Accesul este liber.

Târg de handmade în Centrul Vechi

Weekendul acesta este dedicat originalităţii. În Centrul Vechi al Bucureştiului (La Historia), în zilele de 19 şi 20 iulie are loc un târg de handmade, cu bijuterii, creaţii vestimentare, accesorii vintage şi cosmetice bio. Organizatorii pregătesc tot felul de surprize, de la reduceri tentante până la prezentări de modă şi şedinţe de make-up. Intrarea este gratuită.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1