De azi începe distracţia! Concerte, filme şi vedete care ies la alergat, în mall

vlb_9570.jpg

Buena Vista Social Club va cânta pentru ultima dată în Bucureşti
Buena Vista Social Club va cânta pentru ultima dată în Bucureşti
Citeste tot despre: 

Nu îţi e permis să te plictiseşti în casă, zilele acestea. Prin oraş sunt tot felul de evenimente, de la concerte, filme, până la activităţi cu vedete, în mall. Iată ce poţi alege.

Vedetele aleargă în scop caritabil – dau trei ture printr-un mall

sportivi_bun.jpg

Sportivi renumiţi aleargă în seara aceasta în scop caritabil
Sportivi renumiţi aleargă în seara aceasta în scop caritabil

În seara aceasta, începând cu ora 20.00, Leonard Doroftei, Sandra Izbaşa, Alina Dumitru, Mihai Leu, Camelia Potec sau Mihai Covaliu, în frunte cu Ana Maria Brânză, vor alerga în AFI Palace Cotroceni, în cadrul primului cros caritabil desfăşurat într-un centru comercial. Crosul are ca scop strângerea de fonduri pentru un băieţel de 9 ani, diagnosticat cu o formă rară de cancer. Sportivii vor alerga pe un traseu de 2.200 de metri, în interiorul mall-ului, asta însemnând trei ture interioare. Startul şi sosirea vor avea loc pe platoul de la intrarea „Galaxy”.

Hai la un film 3D!

romaniateaseronline.jpg

Filmul este o explozie de senzaţii tari, 3D
Filmul este o explozie de senzaţii tari, 3D

Iubitorii de filme pot merge la cel mai nou film 3D lansat în cinematografe – Transformers: Age of Extinction. Autoboții și Decepticonii au dispărut acum de pe Pământ, dar descoperirea pe care o face un simplu mecanic, Cade Yeager (Mark Wahlberg), împreună cu fiica sa, Tessa Yeager (Nicola Peltz), declanșează o luptă care amenință să fie ultima bătălie dată de omenire înainte de exterminarea totală. Pe urmele celor doi sunt acum oameni de afaceri, oameni de știință, guvernul, dar și Transformerși dornici de răzbunare.

Sâmbătă. Buena Vista Social Club, în turneu de ADIO

După 16 ani în care au încântat publicul din lumea întreagă, Orquesta Buena Vista Social Club® se pregătesc să ne spună ‘Adios!’ în ultimul lor turneu mondial. Turneul va ajunge la Sala Palatului din București sâmbătă, 28 iunie 2014. Concertul reprezintă o încununare a ceea ce a însemnat mai bine de o mie de spectacole, la care au participat de-a lungul vremii în total ceva mai mult de 40 de muzicieni de elită. Biletele au preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei.

Duminică. Billy Idol revine în România

Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, anunţă vreaubilet.ro. “Rebel Yell,” “White Wedding,” “Dancing With Myself,” "Flesh For Fantasy," “Hot In the City,” "Eyes Without A Face," and "Cradle of Love", acestea sunt doar câteva dintre hiturile sale, care vor răsuna în cadrul acestor concerte. Biletele costă 160,5 sau 214 lei.

Trupe celebre cântă la Pro Istoria Fest

holograf.jpg

Holograf cântă duminică
Holograf cântă duminică

O noua ediţie a festivalului PRO ISTORIA FEST va avea loc în zilele de 28 şi 29 iunie la Cetatea Deva. Sâmbătă, publicul din Deva şi din imprejurimi va avea ocazia să se întălnească cu Teatrul pentru copii Zurli, Matilda Pascal Cojocariţa, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Bănică, Connect-R şi Mandinga, iar pe 29 iunie cu Teatrul de păpuşi Muschetarii, Nicoleta Voica, Andra, 3 Sud Est, Vunk şi Holograf. Un show de lasere şi un show de artificii impresionante, ambele sincronizate cu muzică vor face deliciul spectatorilor prezenţi la eveniment.

Loading...