5 idei de a-ţi petrece weekendul

vita_de_vie.jpg

Viţa de Vie cântă duminică la Piteşti
Viţa de Vie cântă duminică la Piteşti
Citeste tot despre: 

Fie că eşti la mare sau la munte, distracţia este pretutindeni. Concerte, festivaluri, filme, pe toate gusturile şi pentru toate vârstele, oferta este variată şi cu siguranţă nu te vei plictisi.

Paraziţii, Viţa de Vie, Mărgineanu şi mulţi alţii cântă la Piteşti

ae_2761.jpg

Mihai Mărgineanu
Mihai Mărgineanu

Piteştiul va răsuna de muzică, în acest weekend. Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16.00, în Parcul Olimpia, vor concerta o mulţime de trupe din muzica românească. Astfel, mâine cântă Paraziţii, ZOB, Ska-nk, Nişte Băieţi, The Speakers şi Moebius, iar duminică Viţa de Vie, R.O.A., Mihai Mărgineanu & Band, Ultimu’ Nivel, The Pixels şi Up to Eleven. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, concert Fără Zahăr în Vama Veche

fara_zahar2.jpg

Trupa Fără Zahăr
Trupa Fără Zahăr

Cei care sunt pe Litoral în acest weekend se vor putea distra la un concert pe scena Iron City din Vama Veche unde, de la ora 21.30, va urca trupa Fără Zahăr. Biletele costă 10 lei.

Festival de magie, la Braşov

Tavi Colen şi iubita sa, Emma, vor prezenta zilele acestea, la Braşov, cel mai mare festival de magie şi iluzionism organizat vreodată în România. Braşov International Magic Fest are loc în perioada 4-6 iulie şi aduce la un loc magicieni cunoscuţi din România (Cristian Gog, Dan Bucfing, Funboy, Andrei Xmas), dar şi din Ungaria şi Spania. Pe lângă magicieni vor fi şi invitaţi speciali: Biba Struja – Omul baterie, acrobaţi, interpreţi de muzică uşoară, foşti concurenţi la Vocea Romaniei şi multe alte surprize. Spectacolele încep la ora 21.00, la Club Aro Palace, iar preţul biletelor variază între 50 şi 120 de lei.

Filme bune la cinema

011-tp_00551.jpg

Liam Neeson şi Olivia Wilde sunt un cuplu "cu personalitate", în filmul "Third Person" (Dragoste la persoana a treia)
Liam Neeson şi Olivia Wilde sunt un cuplu "cu personalitate", în filmul "Third Person" (Dragoste la persoana a treia)

Cei care vor să se relaxeze la un film bun, pot merge la cinema. Zilele acestea rulează “Dragoste la persoana a treia”, un film cu Liam Neeson, Mila Kunis, Adrien Brody, James Franco, Olivia Wilde. Acţiunea este plasată la Paris, New York și Roma și urmărește poveștile a trei cupluri aflate într-un moment de criză. MICHAEL (Liam Neeson) este un scriitor laureat cu premiul Pullitzer care s-a izolat într-o cameră de hotel din Paris pentru a-și termina cel mai recent roman. Și-a părăsit de curând soția, ELAINE (Kim Basinger), și are o relație furtunoasă cu o scriitoare tânără și ambițioasă, ANNA (Olivia Wilde), care are propriile sale planuri bine definite în viață. Celelalte cupluri vor avea o legătură neaşteptată cu acest scriitor, dar veţi vedea abia pe final. În film apare şi o ţigancă, Monika (Moran Atias), care, evident, este din România.

Festival de Jazz la Bucureşti

Până duminică, în Bucureşti se desfăşoară festivalul de jazz, în cadrul căruia vor avea loc vernisaje, lansări de carte şi disc, proiecţii de filme şi concerte live. Lansările şi proiecţiile de filme au loc la Hanul Gabroveni, iar pe scena din Piaţa George Enescu,  o serie de artişti de excepţie vor susţine concerte live, în care arta improvizației se îmbină armonios cu sunetele atât de expresive ale muzicii jazz. Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Loading...