Cele mai ciudate idealuri de frumuseţe din istorie. De la dinţi înnegriţi, la remodelarea scalpului şi piercinguri erotice

shutterstock-702710281.jpg

Japonezele îşi înnegreau dantura după nuntă @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Cu toţii ne dorim să fim frumoşi, însă frumuseţea a avut conotaţii diferite de-a lungul istoriei. Ceea ce considerăm noi azi a fi estetic poate să nu are nicio legătură cu ritualul de frumuseţe al populaţiei antice.

Femeile au fost întotdeauna preocupate de frumos, şi-au dorit tot timpul să placă celor din jur şi să fie admirate, drept urmare au depus, tot timpul, eforturi considerabile să-şi menţină aspectul desăvârşit. Însă ce era considerat frumos acum 100 de ani? Dar acum 1000 de ani?

Cel mai probabil, ceea ce era considerat frumos în Evul Mediu sau Antichitate nu mai este pe placul femeii din zilele noastre. Standardele sunt altele, pretenţiile s-au schimbat şi idealul de frumuseţe nu mai coincide cu cel din vremuri demult apuse.

Piercingurile erotice, la mare căutare în Epoca Victoriană

În Epoca Victoriană, întregul corp al oamenilor era acoperit de haine şi, drept urmare, nimeni nu s-ar gândi la moda piercingurilor în acele vremuri.

Citește aici mai multe despre ele, despre sprâncene unite, dinți negrii, remodelarea scalpului și alte obiceiuri de înfrumusețare ciudate.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1