Care au fost ultimele cuvinte ale lui Einstein, pe patul de moarte

shutterstock-1306747210.jpg

Einstein avea 76 de ani când a murit @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Savantul de origine germană a elaborat teoria relativităţii şi a câştigat, în 1921, premiul Nobel pentru fizică după ce reuşise să explice efectul fotoelectric. Prin urmare, orice mesaj pe care îl avea genialul fizician de transmis lumii întregi era de mare interes.

Pe 17 aprilie 1955, Einstein a suferit un anevrism abdominal şi a fost dus de urgenţă la spital. Însă acolo a refuzat să intre în operaţie, preferând să treacă la cele veşnice fără să încerce să-şi prelungească viaţa artificial. Pe patul de spital, însă, a chemat asistenta lângă el pentru a-i transmite un ultim mesaj. Care a fost acesta?

Orice calcul, orice mâzgălitură făcută de Albert Einstein în timpul vieţii valorează enorm din moment ce ar exista posibilitatea să ofere informaţii noi despre teoriile la care lucra el, precum crearea universului, călătoriile în timp, găurile negre sau găurile de vierme. De aceea, ultimele sale cuvinte rostite pe patul de moarte sunt de-o importanţă majoră. Ce mesaj a avut să ne transmită savantul în ultimele sale clipe de viaţă?

Se afla pe patul de spital când a chemat asistenta lângă el să-i spună ceva. Ea s-a aplecat curioasă spre el şi a ascultat tot ce-a avut de spus genialul fizician.

Citește aici despre ultimul mesaj al lui Einstein. Care au fost cuvintele oferite de savant umanității?

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1