Aşa îşi cheltuiesc banii bogătaşii planetei! Ce lucruri scumpe au cumpărat aceştia

shutterstock-786039952.jpg

Cât costă cel mai scump telefon cu diamante din lume @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Dacă ai avea toţi banii din lume de cheltuit, ce ai cumpăra? Cât ai fi dispus să dai pe o maşină nouă sau pe un inel de logodnă? Poate ţi-ar da mâna să cumperi un pian de cristal şi să înveţi să cânţi la el pe acoperişul unui zgârie-nori de 27 de etaje care îţi aparţine.

Milionarii şi miliardarii pot cheltui foarte mult dacă vor să obţină ceva extravagant. Unii sunt gata să plătească sume incredibile pentru lucruri simple, dar care sunt unicat, ori pentru obiecte de colecţie care să străbată timpul şi să amintească urmaşilor de realizările lor. Acestea sunt cele mai scumpe obiecte şi posesiuni din lume!

Un ceas Laurence Graff cu diamante

Cel mai scump ceas de bijuterii din lume realizat vreodată este cel creat de Laurence Graff, preşedintele Graff Diamonds.

Împodobit cu cele mai rare diamante colorate din lume, ceasul Graff Hallucination a fost prezentat pentru prima dată la Baselworld în anul 2014 şi a fost cumpărat cu 55 milioane de dolari.

Descoperă aici care sunt cele mai scumpe produse achiziționate de bogații lumii.

Loading...
 
 

Citește și

  • Dacă acum 2.000 de ani ar fi existat un top al celor mai bogate personalităţi, în fruntea ei s-ar fi aflat Marco Licino Craso (114 î.Hr. - 53 î.Hr.).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1