Aici poţi să-ţi găseşti iubit cu bani!

sponsor.jpg

Iată ce simplu e să pui mâna pe bărbatul dorit!
Iată ce simplu e să pui mâna pe bărbatul dorit!
foto: cautsponsor.ro
Citeste tot despre: 

Fetelor, v-aţi săturat de iubiţi care să vă scoată doar la un film în mall sau la un suc în Rahova? Vreţi şi voi ieşiri mai de doamne-ajută, în Bora Bora, Thailanda sau măcar pe Costa de Azur? Vreţi cadouri de firmă, nu făcături din Europa (complexul Europa)? Este clar, vă trebuie un sponsor generos. Îl puteţi găsi foarte uşor pe Internet.

Special pentru domnişoare frumoase, siliconate, în căutare de iubit cu BMW la scară, dar şi pentru bărbaţi de bani gata, amatori de distracţii de-o noapte, s-a creat site-ul cautsponsor.ro. Aici, fiecare vizitator trebuie să se înregistreze, principalul criteriu al profilului fiind venitul lunar şi aspectul fizic. Contul care contează este doar cel din bancă. Înregistrarea pe site e simplă și gratuită: trebuie să răspunzi la câteva întrebări și să-ți pui o poză. Fetele trebuie să specifice suma de bani pe care și-o doresc drept sponsorizare lunară, iar băieții suma pe care sunt dispuși să o ofere.

Astfel, pe de-o parte sunt înregistrate fete „în căutarea unui sponsor”. „Sunt o fată frumoasă, în căutarea unui domn de succes, care să mă ajute financiar în mod regulat”, este descrierea secţiunii destinate femeilor. Oferta bărbaţilor este şi ea explicită: „Sunt un domn asigurat, în căutarea unei fete frumoase care poate fi sponsorizată”.

Site-ul a fost creat în urmă cu două săptămâni și, potrivit creatorilor, citați de start-up.ro, până acum s-au înscris circa 1.000 de români.

Loading...