Cristina Șișcanu, primele declarații după eliminarea de la Survivor: «Nu am tras tare că nu voiam să mă accidentez»

82934732_155221062585477_757776889807896576_o.jpg

Cristina Șișcanu a răspuns criticilor

Cristina Șișcanu a fost eliminată din competiția «Survivor România», iar după ce a ajuns în România, din cauza criticilor primite, vedeta a făcut lămuriri pe rețelele de socializare, explicând tot ce s-a petrecut în cadrul competiției.

Cristina Șișcanu a publicat un clip pe Instagram unde a vorbit despre toată experiența Survivor România, modalitate prin care și-a lămurit fanii cu privire la disputele din cadrul competiției.

Cristina Șișcanu, scandal monstru cu Andi de la Insula Iubirii

„A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fractură musculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici. Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis «poftim educație». Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”, a spus ea pe Instagram.

Cristina Șișcanu a explicat ce s-a întâmplat la duelul cu Lola

Cristina Șișcanu a explicat pe Instagram ce s-a întâmplat în cadrul duelului cu Lola, atunci când s-a simțit nedreptățită.

„Voi vedeți că adversara mă apucă de mâini, mă imobilizează și tot pe mine mă certați că nu am continuat jocul. Ea e lipsită de fair play. E normal că nu vreau să continui jocul. Durata jocului dintre mine și ea a fost imensă și nu s-a dat pe post totul. În acel moment când Lola mi-a imobilizat mâinile a mai dat dovadă de fair play? Fata și-a ridicat masca așa ușor și venea spre mine să-mi ia steagul. Organizatorii au sesizat că ea mă vede, că noi eram legate la ochi. După ce ne punea masca noi nu mai aveam voie să o atingem, dar ea tot o atingea cu degetul și o împingea. Echipa mea a văzut asta, dar nu s-a dat la tv. Au oprit jocul, i s-a spus să nu mai facă așa, iar ea tot îndrăznește să nu facă un moment de fair play și mă imobilizează de mâini. Nu e firesc să nu mai vreau să continui jocul? Nu am greșit cu nimic. M-ați acuzat de ce nu am dat mâna cu Lola. Eu dau mâna cu oamenii fair play”, a continuat ea.

Soția lui Mădălin Ionescu explică disputele de la Survivor România

„În seara în care am fost eliminată, mi s-a reproșat de ce nu m-am întors să vorbesc cu Războinicii, ba da, am făcut-o, le-am zis succes, dar a fost tăiat la montaj. Chiar o concurentă a zis că le-am zis baftă războinicilor. Încă un lucru, de ce mă mișcam greu pe traseu, eu eram foarte atentă să nu mă accidentez. Nu puteam permite să mă accidentez. Am avut o entorsă și nu voiam să mă mai accidentez. E foarte periculos. M-am protejat. Nu am tras mai mult din această cauză. Noi nu am avut toate detaliile despre cum va fi acest proiect. Am acceptat această provocare și nu-mi pare rău. Noi nu știam ce face în câteva ore sau mâine. Ăsta e farmecul”, a încheiat ea.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1