Continuă provocarea Road to Vegas: joc de poker la TV și chiar în Las Vegas

Farmecului jocului de poker în Las Vegas, așa cum este surprins în numeroase filme de succes, poate fi experimentat de către orice român cu vârsta de cel puțin 21 de ani, dacă se înscrie în campania Road to Vegas a celor de la 888poker și PokerFest România. Totul depinde desigur de șansă, de inspirație, de capacitatea de a trece prin cele două probe: mai întât etapa de turneu online pe 888poker, apoi etapa show-ului televizat. Drumul este rapid și duce... spre Las Vegas, cu transport, cazare și chiar tichet oferit de organizatori pentru joc la turneul $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em, unde premiul garantat este de 888.888 de dolari.

Deja există 6 câștigători ai campaniei Road to Vegas, care în luna iunie vor putea să joace la World Series of Poker, în Las Vegas. Pentru că succesul campaniei a fost dincolo de așteptări, se vor organiza încă 6 sesiuni, deci încă 6 români se vor alătura celor deja calificați în impresionanta aventură în Nevada. Cei interesați se pot înscrie în turneele online organizate pe 888poker, unde tichetul pentru acces la joc este de doar 10 USD. Fiecare turneu săptămânal organizat în această perioadă oferă 5000 USD garantat primilor 6 clasați. Mai departe, aceștia merg și în finala de la B1 TV, unde alături de o vedetă joacă poker cu număr egal de fise.

La finalul fiecărui show TV (noile ediții sunt programate pe 23 și 30 ianuarie, 6, 13, 20 și 27 februarie), jucătorul cu cele mai multe fise acumulate în joc câștigă pachetul special pentru Las Vegas, urmând să poată merge în luna iunie la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em și să lupte la masa de poker pentru cei 888.888 de dolari. Cei de la 888poker sunt parteneri ai WSOP 2020 și promovează astfel jocul de poker în rândul românilor, atât online, cât și la asemenea turnee offline.

"Experiența de vis de a juca poker în Las Vegas este mai accesibilă decât oricând, îi invităm pe toți pasionații de poker să se înscrie la turneele online. Vor avea parte de adrenalină și premii consistente, poate chiar șansa de a juca poker la TV alături de o persoană publică. Fiecare moment din campania noastră este o experiență intensă în sine. Pentru public, oferim de asemenea un show aparte la B1 TV. În noile ediții, am invitat vedete foarte apreciate online și offline - Mihai Morar, Silvia Popescu, Otniela, Oana Radu, Anda Adam, Amma și Roxana Nemeș. Suntem siguri că spectacolul va fi incendiar, cu o asemenea miză - Las Vegas și cei 888.888 de dolari", subliniază organizatorii.

În Orașul Luminilor, anul trecut 10.188 de jucători au participat cu ajutorul tichetelor de 888 de dolari fiecare la $888 Crazy Eights No-Limit Hold`em la WSOP. Un român, Vlad Darie, a ajuns până pe locul 7, o performanță care i-a adus în cont suma de 136.888 de dolari. Anul acesta, românii ar putea obține noi rezultate deosebite în acest turneu din Las Vegas.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1