Xonia: România nu este pregătită pentru o schimbare în industria muzicală

Xonia, o tânără cântăreaţă de 22 de ani din Australia, şi-a încercat norocul pe piaţa muzicală din România, cu cele două piese recent lansate, "Take the Lead" şi "My Beautiful One".

Tânăra trăieşte în România de câţiva ani şi susţije că s-a adaptat aici doar pentru că e foarte tolerantă. "Am început să accept modul în care decurg lucurile în România, însă nu înseamnă că sunt total de acord cu ele. Toată lumea este conştientă de ceea ce trebuie schimbat aici, dar nimeni nu înţelege că ei trebuie să facă schimbarea.

Mă simt bine în România pentru că sunt recunoscătoare celor din jur care mă ajută să îmi clădesc cariera aici", a declarat Xonia, pentru Agenţia de Presă Mondenă.

După ce a analizat impactul pe care l-a avut primului său single, "Take the Lead", cântăreaţa a ajuns la concluzia că "România nu este pregătită pentru o astfel de schimbare în industria muzicală şi nici să accepte ceea ce este considerat un risc".

Probabil în urma comentariilor de pe internet, în care stilul îi este asemănat cu Lady GaGa, Xonia a mărturisit că "în România este o manie să se catalogheze o piesă, un stil, un produs, ca şi copie. Ar trebui să se înţeleagă că a fi inspirat de cineva este cu totul altceva decât a copia".

Cel mai recent single al cântăreţei este "My Beautiful One", piesă compusă şi orchestrată de George Călin, membru Deepcentral.