Xonia îşi îngheaţă grăsimea de pe burtă

Citeste tot despre: 

Colăceii de grăsime sunt problemele care dau de cap tuturor femeilor, mai ales după mesele copioase de Sărbători. Cântăreaţa Xonia a descoperit o metodă rapidă de a scăpa de ei. Fără diete, fără sport, fără bisturiu, ci prin... îngheţare.

Procedura este de ultimă generaţie şi se numeşte criolipoliză, rezultatele fiind aceleaşi cu ale unei liposucţii. "Este o metodă de distrugere a unui număr important de celule grase.

Dispozitivul se pune pe partea cu probleme a corpului. În momentul când este activat, va aspira ţesutul adipos. Apoi se scade temperatura gradual, până la 0 grade, timp în care celulele grase intră într-un proces de moarte celulară şi, ulterior, se elimină singure din organism. Efectul este de scădere până la 8 cm încă de la prima şedinţă, iar rezultatul este vizibil între 20 şi 45 de zile. În timpul acesta este recomandat să nu se mai facă nicio şedinţă", a spus Sorina Bratu -Training Manager ROWE si Manager al centrului Keiko.

Criolipoliza nu are contraidicaţii, indiferent de boli şi alte probleme şi nu este dureroasă.  Xonia va avea grijă ca după această procedură să ducă un stil de viaţă sănătos, să facă sport şi să nu facă excese.

"Sunt foarte bucuroasă că pot să scap de pliul de grăsime fără vreo intervenţie chirurgicală. După câteva şedinţe voi avea un abdomen foarte frumos şi tonifiat", a spus cântăreaţa. O procedură durează 30 de minute şi costă 700 de lei.