Xenti Runceanu: „Mălina nu s-ar fi aruncat pe geam în lenjerie de noapte!"

Colegii Mălinei Olinescu cred tot mai mult în ipoteza că artista nu s-ar fi sinucis, ci că tragedia ar fi fost un accident nefericit.

„Am greşit când ne-am luat după declaraţiile unui vecin care a spus că a văzut-o când a căzut. A fost ca un spirit de turmă. Noi am auzit această afirmaţie şi am crezut-o. Cât timp Poliţia nu a spus ceva concret, a fost greşit că ne-am antepronunţat", a afirmat Xenti Runceanu la emisiunea „Drept la ţintă".

„Prietena ei, Adriana, mi-a arătat un email în care Mălina povestea că va lua o canapea. Am citit acest dialog pe care l-a avut cu prietena ei, erau planurile ei erau pentru zilele următoare. Asta înseamnă că se gândea la viitor", a povestit el. „Dar, luând atâtea somnifere, nu mai ştii ce faci. E clar că se simţea rău. Poate s-a aplecat să strige, să fumeze, să vomite".

Xenti Runceanu crede că aceaste detalii sugerează că ar fi fost un accident nefericit. În plus, el mai are încă o explicaţie: „Mălina avea respect pentru ea. Nu s-ar fi aruncat în lenjerie de noapte şi doar cu un ciorap. Nu cred aşa ceva. Ţinea la imaginea ei", a concluzionat artistul.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1