Voicu şi Laurette în «Avatar» de Dâmboviţa

Citeste tot despre: 

Ce face un machiaj reuşit? Poate să transforme nişte manechine obişnuite, în personaje de film. Laurette şi Voicu Pânzar au adus, pentru o seară, lumea mirifică din celebrul film "Avatar", pe podium.

În focul pregătirilor pentru Oscar, "Avatar" a ajuns, joi seară, şi pe malurile Dâmboviţei! Mai precis, în clubul "Princess" din Regie, unde cei prezenţi au retrăit atmosfera de vis din pelicula cu un buget de peste 500 de milioane de dolari.

Podiumul clubului s-a transformat, pentru o seară, în Pandora, tărâmul de vis al populaţiei Na'vi, pe care au păşit îndrăgitele personaje Jack Sully şi Neityiri.

Laurette şi Voicu Pânzar au dat viaţă celor doi eroi din "Avatar", ei fiind machiaţi ore în şir de o echipă de stilişti profesionişti, conduşi de Katalina Barbu, pentru a arăta ca desprinşi din pelicula cu cel mai mare buget din istoria cinematografiei.

«Am consumat un gel de duş ca să dau jos toată vopseaua de pe mine. A fost o experinţă interesantă, mai ales că sunt mare fan al acestui film», ne-a declarat Laurette.

Voicu a stat câteva ore la machiaj


Laurette a consumat un gel de duş să dea jos vopseaua

Mai citeşte:

Laurette s-a făcut croitoreasă pe banii iubitului!

Laurette: «Pulhac nu m-a scăpat din ochi»

Laurette: «Mi-am vândut salonul cu 25.000 €»

Bote şi Voicu, chef nebun în Austria