«Vocea României» şi-a desemnat finaliştii. Cine sunt cei care se «bat» pentru 100.000 de euro

CLIIMA20121215_0003_1.jpg

Ei sunt finalistii de la Vocea României
Citeste tot despre: 

Sezonul al doilea al show-ului "Vocea României". Vineri seară, telespectatorii Pro TV au aflat care sunt concurenţii ce se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro şi posibilitatea de a încheia un contract, în finala concursului, programată în a doua zi de Crăciun.

Spune-ne care e preferatul tau! Votează-l în sondajul de pe Facebook!

Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală au fost: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Fely Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

 După votul publicului, au fost aleşi concurenţii care merg în finala concursului. Toţi cei patru antrenori au oferit câte 50 la sută pentru fiecare concurent, astfel că votul publicului a fost decisiv.

Din echipa lui Smiley, câştigătorul a fost desemnat Tibi Scobiola, care a primit 60 la sută din voturi, în timp ce Silviu Paşca a fost votat de 40 la sută.

Din echipa lui Horia Brenciu a mers în finală Julie Mayaya, aleasă cu 67 la sută de procente, în detrimentul lui Laurian Manta.

A urmat echipa Loredanei, finalistul fiind desemnat Cristi Nistor, cu un scor zdrobitor de 82 la sută, în dauna lui Ciprian Teodorescu.

Din echipa lui Marius Moga, merge în finală Vizi Imre, cu un total de 64 la sută. Fely Donose a fost eliminată în semifinale.

Vineri seară, fiecare semifinalist a făcut un duet alături de un concurent din sezonul trecut al show-ului. Vizi Imre a cântat cu Oana Radu, Fely Donose cu Cristian Sanda, Tibi Scobiola cu Ştefan Stan, câştigătorul sezonului trecut, Silviu Paşca alături de Cătălin Dobre, Julie Mayaya cu Irina Tănase, Laurian Manta cu Iuliana Puşchilă, Cristi Nistor cu Dragoş Chircu, iar Ciprian Teodorescu a făcut echipă cu Iulian Canaf.

Marea Finala "Vocea României" va avea loc pe a doua zi de Crăciun, miercuri, pe 26 decembrie, pe Pro TV.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1