Vladimir Drăghia, sexy-star în «Las Fierbinţi»?

Celebru după ce a fost protagonistul unor scene erotice în telenovelele de la Antena 1, Vladimir Drăghia (27 de ani) şi-a consacrat statutul de star sexy.

Apoi a participat la emisiunea „Burlacul" de la acelaşi post tv, şi a început să primească oferte de la postul tv concurent, PRO TV.

„Iniţial, Vladimir a refuzat ofertele celor din PRO TV, dar apoi s-a certat cu Cătălin Botezatu, pe când era la «Burlacul», şi a început să se gândească mai serios la alte contracte", ne-a spus un apropiat al actorului.

Zilele trecute, Vladimir a filmat pentru noul sezon al emisiunii „Serviţi, vă rog!", care va fi transmis la PRO TV. Tot el se pare că a semnat pentru a juca un rol mai consistent în serialul „Las Fierbinţi", de la acelaşi canal, dar episoadele vor fi difuzate abia de anul viitor.

Cei din PRO TV vor să investească mult în Vladimir Drăghia. Se discută chiar să i se ofere un rol principal într-un serial dramatic. Cu toate acestea, oficialii din PRO TV au confirmat doar prezenţa lui Drăghia în noul sezon „Serviţi, vă rog!", negând celelalte posibile proiecte. Până când va începe treaba serios la PRO TV, Vladimir va pleca în America, pentru a filma un nou documentar prin casa lui de producţie. S-ar părea că acesta va filma în Las Vegas, Los Angeles şi San Francisco, începând cu luna august.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1