Vlad a dus-o pe Cristina la Sinaia, de ziua ei

Citeste tot despre: 

Un weekend cu un castel ca-n poveşti, cu soare, frunze galbene şi plimbări cu telefericul, asta a primit de ziua ei Cristina din „Pariu cu viaţa” (Pro TV) şi LaLa Band de la iubitul ei, Vlad.

Cei doi s-au cazat la Sinaia şi, în cele trei zile, cât au stat acolo, au vizitat de două ori castelul Peleş. Cristina nu îl mai văzuse până acum. „Am ales Sinaia pentru că e toamnă şi culorile sunt superbe, pentru că aveam nevoie să ne încărcăm bateriile şi să respirăm aer curat, pentru că voiam să-i fac o surpriză Cristinei, care nu a mai stat până acum în Sinaia", povesteşte Vlad.

Vlad s-a bucurat de peisaje superbe şi aer curat

Cristina, pentru prima dată la castelul Peleş


Au plecat din Bucureşti pe o vreme oribilă, cu ceaţă. Ceaţă a fost si duminică, la Sinaia, însă când au urcat cu telefericul pe vârful Bucegilor, trecerea de la ceaţa densă la soare şi cer senin a fost superbă. Culorile toamnei de la Peleş la fel. „Ne-am cumpărat şi un boomerang care nu mergea. Am renunţat şi ne-am jucat badminton. Ne-am plimbat mult şi ne-am îndrăgostit de parfait-ul de vanilie cu alune de la un restaurant din zonă", mai povestesc cei doi artişti.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1