VJ-ul Oana Tache va avea emisiune matinală la MTV

Fosta vedetă "Abracadabra" şi actriţă în "Pariu cu viaţa", Oana Tache revine cu o nouă emisiune matinală din 12 mai la MTV

"MTV Fresh Morning" se va difuza emisiunea matinală care va fi difuzata in fiecare luni si vineri, de la 11:00. In direct la MTV, VJ Oana Tache va prezinta un super show cu invitati. "Abia astept sa stam la povesti cu o ceasca de cafea in fata, sa dansam pe cea mai tare muzica de la MTV, sa iti fac diminetile mai frumoase alaturi de cele mai tari vedete de la noi", a declarat VJ-ita MTV.


Cu o experienta de 22 ani in televiziune, Oana Tache a facut parte inca de la 5 din grupul "Abracadabra", a continuat cu Scoala Vedetelor, are experienta si in radio, lucrand ca DJ la DanceFM si colaborand cu ProFM Romania, dar si in domeniul actoriei ("Un film simplu", serialul "Pariu cu viata"). De mai bine de 6 ani, Oana este VJ la MTV Romania si dupa mai multe emisiuni prezentate si realizate ea are emotii pentru primul sau matinal, in direct la MTV.

"Sunt foarte, foarte fericita pentru ca imi doream sa-mi petrec vara alaturi de MTV-isti si desi vorbim despre un morning live show, nu am sa va pun sa va treziti dis de dimineata, dar am sa va tin in fata televizoarelor in fiecare luni si vineri, de la 11:00. Vom aveam intalniri pline de culoare, artisti si miscare!", a completat VJ-ita MTV.