Virgil Ianțu a plecat de la Kanal D! Iată motivul!

CLIIMA20121230_0076_1.jpg

Virgil Ianţu nu a fost plătit de turcii de la Kanal D, deşi emisiunea sa a fost un mare succes

Turcii de la "Kanal D" ar cam uita să-şi plătească angajaţii. Cel puţin asta se înţelege din opţiunea lui Virgil Ianţu de a pleca de pe scaunul de prezentator al emisiunii "Vrei să fii milionar?".

Vedeta TV a explicat pe Facebook motivele care l-au determinat să-şi prezinte demisia:

"Am asteptat inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu "Vrei sa fii milionar?".

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora.

Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post.

Mai pot adauga si faptul ca pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?" au aparut de-a lungul timpului si continua sa apara postari deloc potrivite cu scopul pe care il avea aceasta pagina, iar oamenii ma asociaza direct pe mine cu postarile sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt.

"Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat.

In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D.

Click! a scris despre problemele de la postul turcilor aici: «Vrei să fii milionar?» nu-şi plăteşte angajaţii