Viorica din Clejani, cu sânii la vedere la RMA! - FOTO

CLIIMA20120610_0025_1.jpg

Viorica din Clejani alături de familie

Covorul Roșu de la Romanian Music Awards a fost, că în fiecare an, locul de desfășurare de forțe în ceea ce privește vestimentația artiștilor de la noi. Clejanii au ținut să dea un exemplu, venind îmbrăcați la patru ace, de la cel mai mic la cel mai mare.

Dacă domnii au ales niște costume simple, cuminți, fețele familiei s-au dezlănțuit, făcând întrecere chiar una cu cealaltă.

CLIIMA20120610_0026_1.jpg

viorica din clejani

Viorica a ales o rochie roșie cu un decolteu foarte adânc, care la un momentdat i-a făcut ceva probleme, aproape lansând să se vadă cu ce a înzestrat-o natură. Concurnenta în ceea ce privește zonă bustului i-a făcut-o chiar fiică ei, Margherita, care a ales o rochie din dantelă, care lasă să se vadă fără rețineri, de data asta, cu ce a înzestrat-o domnul doctor.

Deși priveliștea a fost gustată din plin de public și presă, cel care a avut ceva probleme cu ținutele doamnelor pare să fi fost Ionita, care a fost surprins atenționându-și fiică în timp ce Viorică abia își mai putea ține decolteul în frâu!ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1