VIDEO Zile grele pentru Marina Almăşan! Vedeta tv a pierdut răsfăţul lui Georgică Cornu

Obişnuită să nu ducă grija zilei de mâine, Marian Almăşan va trebui să strângă cureaua pe viitor. După ce iubitul ei, omul de afaceri Georgică Cornu a intrat în vizorul oamenilor legii, prezentatoarea tv se vede nevoită să renunţe la vacanţele exotice cu care partenerul ei a obişnuit-o de la începutul relaţiei.  

Cercetat pentru evaziune fiscală, Georgică Cornu are mari probleme financiare, care automat se vor reflecta şi în stilul de viaţă pe care afaceristul l-a dus. Potrivit jurnalistei Click!, Anca Bejan, bărbatul nu îşi va mai permite o viaţă de huzur de acum înainte, mai ales că nu are voie să părăsească oraşul.

"Marina Almăşan va pierde răsfăţul iubitului ei. Cei doi au fost plecaţi peste tot în lume, cum ar fi Paris, dar au bifat şi multe destinaţii exotice, chiar şi când formau un cuplu de doar câteva luni.

Preyentatoarea tv, care revine cu un nou sezon de sâmbătă, şi-a scos pârleala după cei 13 ani de mariaj alături de un artist. Oricât de mult ar fi cântat sau oricât de multe discuri ar fi vândut  Victor Socaciu este clar că nu avea averea lui Georgică Cornu.

Deşi, Marina Almăşan e specializată în economie, pentru că a făcut studii în domeniu, se vede că nu l-a sfătuit bine pe iubitul ei. Probabil, că acum, nici nu se pune problema de vacanţe. Fiind post, Marina Almăşan va merge mult la biserică să se roage", a declarat jurnalista Anca Bejan, la emisiunea Click!, difuzată de luni până vineri, de la ora 22.30, la Prima Tv.   

Regele asfaltului din Banat, Georgică Cornu, a fost eliberat sub control judiciar, după ce anterior fusese reţinut pentru 24 de ore. Omul de afaceri va fi cercetat în libertate.