VIDEO Paula Seling şi Ovi reprezintă România la Eurovision 2014. Repetă performanţa din 2010?

CLIIMA20140302_0007_1.jpg

Paula Seling şi Ovi (Foto: Mihai Ionescu)

Spectacol de gală sâmbătă seară, la Teatrul Dramatic din Braşov. Românii şi-au ales reprezentanţii la ediţia din acest an a Eurovisionului: Paula Seling şi Ovi, cu melodia "Miracle".

Click.ro a urmărit desfăşurarea întregului show, care a fost marcat de un aspect neaşteptat şi oarecum nedrept în final: Vaida a primit mai multe voturi de la telespectatori decât toţi ceilalţi concurenţi la un loc, adică 12 puncte.  Ovi şi Paula Seling au primit puţin peste 2.000 de voturi, de trei ori mai puţine, convertite în 10 puncte. Adunate cu punctele juriului, perechea a obţinut dreptul de a merge la Copenhaga.

„Se întâmplă miracole! Vă promitem că vom face tot ce putem ca să fiţi mândri că ne-aţi ales pe noi”, a spus Paula, extrem de emoţionată. „Vă mulţumim mult, suntem onoraţi. Aţi pus o povară mare pe umerii noştri şi sperăm să vă facem mândri de noi”, a declarat şi Ovi, imediat după anunţarea câştigătorilor.

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România la Eurovision în 2010, cu piesa "Playing with Fire". Atunci s-a clasat pe locul al treilea, după Germania şi Turcia.

Seara a fost umbrită de un incident regretabil chiar atunci când urma să fie anunţat rezultatul final. Regizoarea Alexandra Cepraga, membră a juriului, a căzut pe scenă în momentul în care trebuia să vină să citească notele din partea specialiştilor. Rănită destul de serios, a avut nevoie de intervenţia unei ambulanţe, chemate chiar de primarul Braşovului.LIVETEXT

Paula Seling şi Ovi merg la Copenhaga. Anunţul a fost făcut de Mădălin Voicu.

22.54 Concurenţii au fost chemaţi pe scenă. Surpriză mare: Vaida a obţinut cele mai multe voturi de la telespectatori. Pe locul doi, Paula Seling şi Ovi. În continuare a fost prezentat juriul de specialitate, prezidat de Mădălin Voicu.

21.49 Concursul s-a încheiat. A început televotul.


Ora 21.44 Cel mai amuzant moment al serii. Mircea Dinescu l-a anunţat pe Şăl, dar a avut nevoie de ajutorul publicului ca să-i pronunţe numele: "Trebuie să prezint un cântăreţ despre care nu ştiu cum arată şi nici ce cântă. Un vers e «Cine e flăcău de soi nu se-amestecă-n gunoi». Cred că e din sat cu Prigoană".

Şăl a cântat "Hardjock"

Ora 21.38 Vaida cântă "One More Time", un vals care a sunat foarte familiar.

Ora 21.34 Cătălin Ştefănescu de la "Garantat 100%" nu a fost prezent să o anunţe pe Naomy, aşa că Nicolle Stănese a introdus-o publicului pe nonconformista blondă. Naomy a cântat "Dacă tu iubeşti", iar publicul a aplaudat-o intens. Oare e următoarea Dana International?

Ora 21.29 Iuliana Marciuc i-a anunţat pe Ştefan Stan şi TeddyK, cu piesa "Breathe". Punerea în scenă este foarte interesantă.

Uite o fază care ar fi enervat-o pe Andreea Mantea, dacă ar mai fi fost iubita lui Ştefan Stan.

Ora 21.24 Renee Santana şi Mike Diamondz cântă "Letting Go", o piesă potrivită pentru cluburi. Totuşi, spectatorii au rămas cuminţi pe scaune. Poate trebuie ceva mai mult.

Nu ştim dacă s-a văzut la televizor: Vizi Imre a cântat în picioarele goale. Dovada, chiar aici.

Foto: Tatiana Solomon

Ora 21.18 Ne-am simţit din nou ca în anii '90, când a fost anunţată Silvia Dumitrescu. Artista a interpretat "Fiorul iubirii".

Ora 21.14 Moment ciudat la evenimentul TVR. Moise Guran şi emisiunea lui, "Biziday", au fost prezentate, dar - spre deosebire de celelalte vedete TVR -  nu a venit pe scenă să anunţe următoarea concurentă, Anca Florescu. "Nu a putut fi convins", a explicat Nicolle Stănese.

Ora 21.10 Vizi Imre cântă "Kind of Girl", o piesă pozitivă, cu un refren uşor de recunoscut.

Ora 21.06 The Zuralia Orchestra a intrat în scenă, cu "You Know".

Ora 20.58 Trupa The dAdA cântă "Unpredictable", o combinaţie de pop-rock şi hip-hop în limbile română şi în engleză, foarte antrenantă.


Ora 20.53 Miţă şi Bere Gratis interpretează "Despre mine şi ea", o piesă cu linie melodică interesantă.

Ora 20.48 Au intrat în scenă Ovi şi Paula Seling, care au cântat "Miracle". Prezentarea a fost făcută de Iuliana Tudor. Spectatorii au ovaţionat şi au aplaudat îndelung la final.

Ora 20.45 Este prezentat regulamentul pentru finala Eurovision: votul juriului de specialitate şi votul telespectatorilor contează fiecare câte 50% în nota finală.

Ora 20.40 Seara TVR a început cu evocarea primei ediţii a Cerbului de Aur din 1968, prin intermediul prezentatoarei Nicolle Stănese.

Ovi şi Paula Seling sunt consideraţi favoriţi la câştigarea selecţiei naţionale, dar nu este exclusă o surpriză.

Teatrul Dramatic din Braşov, sâmbătă seară.

Anca Florescu a venit răcită

Cântăreaţa Anca Florescu, care va interpreta melodia "Hearts Collide", a încercat să se relaxeze înainte marea finală. Ea a avenit răcită la Braşoc, de aceea la repetiţii a cântat cu o căciulă pe cap. Artista ne-a povestit că s-a tratat cu gălbenuş de ou, miere şi infuzie de muşeţel şi a mers la saună.

Ştefan Stan  a împărţit flori

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Ştefan Stan a oferit flori doamnelor şi domnişoarelor. Solistul a venit cu un buchet de lalele galbene şi altul de frezii de aceeaşi culoare. În schimb, Corina Chiriac a dat mărţişoare.


Finala națională Eurovision va fi transmisă în această seară de TVR 1, TVR HD și tvrplus.ro, de la 20.30 la 23.10, în direct de la Braşov.

În continuare, artiştii participanţi, în ordinea intrării în concurs.

Iată ordinea intrării în concurs, diseară: 1. Paula Seling & Ovi - „Miracle"; 2. Bere Gratis - „Despre mine şi ea"; 3. The dAdA - „Unpredictable"; 4. The Zuralia Orchestra - „You Know"; 5. Vizi Imre - „Kind of Girl"; 6. Anca Florescu - „Hearts Collide"; 7. Silvia Dumitrescu - „Fiorul iubirii"; 8. Renee Santana feat. Mike Diamondz - „Letting Go"; 9. Ştefan Stan feat. TeddyK - „Breathe"; 10. Naomi - „Dacă tu iubeşti"; 11. Vaida - „One More Time"; 12. Şăl aka Marcel Crăciunescu - „Hardjock".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1